Анћелоти продужава уговор Максимовићу!

Уз повишицу од преко 50 одсто! Толико га цени Карлето!

Фудбал 10.01.2019 | 08:45
Анћелоти продужава уговор Максимовићу!
Наполи је одлучио, на инсистирање Карла Анчелотија, да продужи уговор Николи Максимовићу до 2023. године и да му повећа плату за више од 50 одсто. Максимовић ће обновити верност Азурима на крају зимског прелазног рока и зато ће бити награђен са повећањем плате са 1.200.000 евра годишње на нешто мање од 2.000.000 евра.

Кључну улогу у овој причи, пише Газета дело Спорт, је одиграо тренер Наполија Анчелоти који изузетно цени нашег фудбалера и сматра да је он једна од стубова његовог тима у будућности. У Напуљу Максимовића већ третирају као новог Албиола. Трофејни стручњак сматра да Никола има потенцијал и да постане одличан режисер игре у одбрани, односно човек који може да покреће контранападе и акције Наполија из задње линије.

Газета подсећа да је Максимовићев трансфер из Торина плаћен 26.000.000 евра и да се после тешких година са Маурицијом Саријем буквално препородио са променом на кормилу Наполија. Анчелоти му је указао поверење у свим најаважнијим утакмицама Наполија у Лиги шампиона и Серији А у првом делу сезоне. Осим што мисли да може да буде режисер игре Наполија, Анчелоти посебно цени Максимовићеву способност да буде користан у различитим формацијским поставама и тактичким замислима. Подсетимо, код Анчелотија је Максимовић врло често играо и десног бека.

Газета, у истом тексту, пише да ће уговор са Наполијем до 2023. године продужити и Аркадијуш Милик.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар