Видео: Јокић као Џордан - партија која ће се памтити!

Никола Јокић доминирао у утакмици Денвера и Шарлота и поставио нови рекорд сезоне.

Кошарка 06.01.2019 | 19:30
Видео: Јокић као Џордан - партија која ће се памтити!
Још једанпут се истакао српски центар Никола Јокић, који је забележио нову бриљантну партију. Никола је меч завршио са 39 поена (16/29 из игре), 12 скокова (осам у нападу), шест асистенција, три украдене лопте и једном блокадом.

Јокић је пратијом против Шарлота поставио рекорд сезоне по броју поена, пошто је претходно највише поена постигао почетком сезоне против Бруклин Нетса, када је имао 37.

Никола је изгледао доминантно на терену и одличну игру из првог полувремена, у којем му проценат шута није био толико добар, унапредио је у другом и додатно "појачао". 

Српски центар је једини кошаркаш у историји НБА лиге који је имао статистику од 39 или више поена, уз 12 или више скокова, шест или више асистенција, три или више украдених лопти за 34 ли мање минута проведених на паркету још од легендарног Мајкла Џордана. 

Јокић је направио паузу крајем треће и почетком четврте четвртине, а када је ушао у игру у последњој деоници све очи су биле упрте у њега. Он је оправдао очекивања, додао на "гас" и оборио овосезонски рекорд. 

Како је изгледало Јокићево доминантно издање погледајте на приложеном видеу.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар