Video: Jokić kao Džordan - partija koja će se pamtiti!

Nikola Jokić dominirao u utakmici Denvera i Šarlota i postavio novi rekord sezone.

Košarka 06.01.2019 | 19:30
Video: Jokić kao Džordan - partija koja će se pamtiti!
Još jedanput se istakao srpski centar Nikola Jokić, koji je zabeležio novu briljantnu partiju. Nikola je meč završio sa 39 poena (16/29 iz igre), 12 skokova (osam u napadu), šest asistencija, tri ukradene lopte i jednom blokadom.

Jokić je pratijom protiv Šarlota postavio rekord sezone po broju poena, pošto je prethodno najviše poena postigao početkom sezone protiv Bruklin Netsa, kada je imao 37.

Nikola je izgledao dominantno na terenu i odličnu igru iz prvog poluvremena, u kojem mu procenat šuta nije bio toliko dobar, unapredio je u drugom i dodatno "pojačao". 

Srpski centar je jedini košarkaš u istoriji NBA lige koji je imao statistiku od 39 ili više poena, uz 12 ili više skokova, šest ili više asistencija, tri ili više ukradenih lopti za 34 li manje minuta provedenih na parketu još od legendarnog Majkla Džordana. 

Jokić je napravio pauzu krajem treće i početkom četvrte četvrtine, a kada je ušao u igru u poslednjoj deonici sve oči su bile uprte u njega. On je opravdao očekivanja, dodao na "gas" i oborio ovosezonski rekord. 

Kako je izgledalo Jokićevo dominantno izdanje pogledajte na priloženom videu.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar