Судије у НБА превазишле себе, како ово није био аут?!

За НБА лигу се с правом каже да је најбоља на свету, међутим када је реч о суђењу вероватно је међу најгорима.

Кошарка 04.01.2019 | 19:15
Судије у НБА превазишле себе, како ово није био аут?!
Арбитри у САД живе у неком свом свету, редовно дувају у пиштаљку играчима који су тек дошли у НБА, а онда неке очигледне ствари не свирају НБА звездама.

Тако су судије Тони Браун и Треј Медокс донели узашну одлуку у завршници дуела између Хјустон Рокетса и Голден Стејт Вориорса.

У кључним тренуцима продужетка Кевин Дурент је једно метар био у ауту и скакутао по њему док је спасавао лопту. Један судија био је уз бочну, а други уз чеуону линију, међутим ниједан није досудио аут.

Дурент је спасао лопту и убрзо после тога Кари је погодио за вођство Вориорса. На срећу свих правда задовољена у следећем поседу када је Џејмс Харден погодио тројку за победу.

Да није, нема сумње да би Рокетси "осули паљбу" по судијама које су криминално лоше одрадили овај меч. Погледајте и сами.



Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја

04.01.2019 18:32

Зато што је НБА одавно престао бити спорт, већ забава за широке масе тешка милијарде долара... Уопште више не видим зашто играчи толико жуде за НБА, осим ако не желе свјесно да глуме глумце по паркету, а не играју кошарку. Зато ми се и згадио. Скоро свака Европска лига има и квалитетнију и љепшу кошарку од НБА

ОДГОВОРИТЕ