Sudije u NBA prevazišle sebe, kako ovo nije bio aut?!

Za NBA ligu se s pravom kaže da je najbolja na svetu, međutim kada je reč o suđenju verovatno je među najgorima.

Košarka 04.01.2019 | 19:15
Sudije u NBA prevazišle sebe, kako ovo nije bio aut?!
Arbitri u SAD žive u nekom svom svetu, redovno duvaju u pištaljku igračima koji su tek došli u NBA, a onda neke očigledne stvari ne sviraju NBA zvezdama.

Tako su sudije Toni Braun i Trej Medoks doneli uzašnu odluku u završnici duela između Hjuston Roketsa i Golden Stejt Voriorsa.

U ključnim trenucima produžetka Kevin Durent je jedno metar bio u autu i skakutao po njemu dok je spasavao loptu. Jedan sudija bio je uz bočnu, a drugi uz čeuonu liniju, međutim nijedan nije dosudio aut.

Durent je spasao loptu i ubrzo posle toga Kari je pogodio za vođstvo Voriorsa. Na sreću svih pravda zadovoljena u sledećem posedu kada je Džejms Harden pogodio trojku za pobedu.

Da nije, nema sumnje da bi Roketsi "osuli paljbu" po sudijama koje su kriminalno loše odradili ovaj meč. Pogledajte i sami.



Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ja

04.01.2019 18:32

Zato što je NBA odavno prestao biti sport, već zabava za široke mase teška milijarde dolara... Uopšte više ne vidim zašto igrači toliko žude za NBA, osim ako ne žele svjesno da glume glumce po parketu, a ne igraju košarku. Zato mi se i zgadio. Skoro svaka Evropska liga ima i kvalitetniju i ljepšu košarku od NBA

ODGOVORITE