Шумахерова породица: У најбољим је рукама!

Радимо све што знамо! Породица Михаела Шумахера, огласила се јуче, дан пре педесетог рођендана возача и поручила поштоваоцима трофејног Немца да је под оком најбољих лекара.

Остали спортови 03.01.2019 | 17:30
Шумахерова породица: У најбољим је рукама!
Пре само неколико дана било је пет година откако је Шумахер, скијајући у Мерибелу у француским Алпима тешко повредио главу. после чега га у јавности није било.

За потребе његовог лечења је оформљена фондација "Кип фајтинг", али се о његовом стању готово ништа не зна јер се све чува у кругу породице и далеко од очију јавности.

Шумахерова рехабилитација се одвија у вили на женевском језеру.

"Срећни смо што прослављамо Михаелов 50. рођендан и захваљујемо се од свег срца што то можемо да урадимо заједно. Као поклон њему, вама и нама креирали смо виртуелни музеј који ће бити пуштен па ћете моћи да се присетите свих Михаелових успеха. Званична апликација Михаел Шумахер ће бити још један корак да бисмо испоштовали сва та достигнућа. Желимо вам да се добро забавите у њој. Михаел може да буде поносан на оно шта је постигао, а и ми смо. Зато ћемо памтити све успехе захваљујући приватној изложби у Келну, али и кроз објаве на друштвеним мрежама и тако што настављамо његов хуманитарни рад кроз Кип фајтинг фондацију. Хоћемо да славимо и памтимо његове рекорде. Можете бити сигурни да је Михаел у најбољим могућим рукама и да радимо све познато човечанству да му помогнемо. Молимо вас да разумете да пратимо Михаелове жеље и да осетљиве ствари које се тичу здравља остављамо приватним. Истовремено вам се захваљујемо на подршци и желимо вам срећну 2019. годину", наводи се у краћем саопштењу Шумахерове породице.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар