Епилог дербија: Смртно страдао навијач Интера!

Навијач Интера умро је од повреда које је задобио након што су присталице Наполије га удариле комбијем прије дербија 18. кола италијанске Серије А. Избодена још четворица навијача гостију.  

Фудбал 27.12.2018 | 18:45
Епилог дербија: Смртно страдао навијач Интера!
Италијански лист Коријере дела Сера пише да је 35-годишњу особу прегазио комби који су возиле присталице Наполија, док су четворица задобили повреде ножем сат времена пре утакмице Интер - Наполи (1:0).

Интеров навијач је одвезен у болницу и хитно оперисан, али је касније подлегао повредама. Након сукоба ухапшена су двојица учесника. 

Велика тензија се наставила и у току самог меча када је сенегалски фудбалер из Наполија Калиду Кулибали био на удару расистичких увреда са трибина, упркос томе што је три пута било упозерење да ће се прекинути утакмица.

Италијански медији преносе у четвртак да је навијач "нероазура" имао 35 година и да је преминуо сат прије почетка сусрета на стадиону "Сан Сиро" у Милану.

Наводно су том приликом Интерови навијачи окружили комби с присталицама домаћина, а возач је додао гас и ударио трагично настрадалог мушкарца, а потом побјегао са мјеста догађаја.

Након задобијених повреда, била је потребна хитна операција, али на жалост није стигао на вријеме у болницу.

Осим ове трагедије, догодио се инцидент међу навијачима и испред стадиона када су избодена четворица Наполитанаца. Најгоре је у овом случају прошао 43-годишњи мушкарац који је убоден у стомак, али се налази ван животне опасности.

Остала тројица гостујућих навијача су задобиле мање повреде.

Интер је подсјетимо савладао Наполи минималним резултатом 1:0, а гол одлуке постигао је Лаутар Мартинез у 91. минуту.

Извор: Б92/мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар