Салах пријетио клубу: Одлази ако стигне Израелац?!

Нападач Салцбурга је мета Ливерпула, а Египћанин наводно има проблем с тим.

Фудбал 28.12.2018 | 23:00
Салах пријетио клубу: Одлази ако стигне Израелац?!
Иако су га многи прошле године називали "чудом за једну сезону", Египћанин Мохамед Салахи ове такмичарске године игра одлично и  "вуче" Ливерпул кроз Лигу шампиона и Премијер лигу. 

Међутим, иако је екипа Јиргена Клопа у одличном моменту, са избореним пласманом у нокаут фазу ЛШ и иако је непобијеђени лидер првенства, постоје назнаке да хитром шпицу није све по вољи. И да би тек могло да буде бурно!

Према писању "Јерусалем поста", Египћанин би чак могао и да напусти клуб!

"Мохамед Салах је наводно запријетио да ће напустити Ливерпул ако на Енфилд дође центарфор Салцбурга, Мунас Дабур", објављено је.

Ефикасни нападач Салцбурга (30 утакмица/20 голова ове сезоне) наступа за репрезентацију Израела. Тамошњи медији подсећају да је Салах у прошлости одбијао да пружи руку израелским фудбалерима и да се током руковања правио да везује пертлу док је играо за Базел против Макаби Тел Авива.

Док људи из Салаховог окружења увјеравају да се он неће бунити и правити скандале, енглески медији откривају да Ливерпул пажљиво прати шпица Ред Була и да га види као "идеалну замјену Роберту Фирмину".

Главни скаут клуба, Бери Хантер, наводно је већ неколико пута одлазио у Аустрију и уживо пратио центарфора.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар