Salah prijetio klubu: Odlazi ako stigne Izraelac?!

Napadač Salcburga je meta Liverpula, a Egipćanin navodno ima problem s tim.

Fudbal 28.12.2018 | 23:00
Salah prijetio klubu: Odlazi ako stigne Izraelac?!
Iako su ga mnogi prošle godine nazivali "čudom za jednu sezonu", Egipćanin Mohamed Salahi ove takmičarske godine igra odlično i  "vuče" Liverpul kroz Ligu šampiona i Premijer ligu. 

Međutim, iako je ekipa Jirgena Klopa u odličnom momentu, sa izborenim plasmanom u nokaut fazu LŠ i iako je nepobijeđeni lider prvenstva, postoje naznake da hitrom špicu nije sve po volji. I da bi tek moglo da bude burno!

Prema pisanju "Jerusalem posta", Egipćanin bi čak mogao i da napusti klub!

"Mohamed Salah je navodno zaprijetio da će napustiti Liverpul ako na Enfild dođe centarfor Salcburga, Munas Dabur", objavljeno je.

Efikasni napadač Salcburga (30 utakmica/20 golova ove sezone) nastupa za reprezentaciju Izraela. Tamošnji mediji podsećaju da je Salah u prošlosti odbijao da pruži ruku izraelskim fudbalerima i da se tokom rukovanja pravio da vezuje pertlu dok je igrao za Bazel protiv Makabi Tel Aviva.

Dok ljudi iz Salahovog okruženja uvjeravaju da se on neće buniti i praviti skandale, engleski mediji otkrivaju da Liverpul pažljivo prati špica Red Bula i da ga vidi kao "idealnu zamjenu Robertu Firminu".

Glavni skaut kluba, Beri Hanter, navodno je već nekoliko puta odlazio u Austriju i uživo pratio centarfora.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar