Тотенхем за 18-годишњег бека спремио 15.000.000 фунти!

Напад се очекује већ у јануару, али пита се и Лајпциг понешто. . .

Фудбал 28.12.2018 | 22:00
Тотенхем за 18-годишњег бека спремио 15.000.000 фунти!
Норич Сити игра сјајну сезону, други је на табели у Чемпионшипу и више нико не може да му одузме наду у повратак у Премијер лигу. У тиму Данијела Фаркеа посебно се истиче једно име - Макс Аронс (18). Нова острвска тинејџерска сензација. 

Како наводе медији у Енглеској Аронса ће још ове зиме покушати да купи Тотенхем. Канаринци имају намеру да по сваку цену задрже овог момка, поготово после летошњих продаја Џејмса Медисона и Џоша Марфија, па Певци кују план како да "одобровоље" људе са Кероу роуда. Једна од опција је, наводно, да откупе уговор у потпуности, али да оставе Аронса на позајмици још шест месеци, како би помогао клубу у борби за пласман у елиту.  

Макс Аронс доиграо је 19 утакмица ове сезоне и забележио три гола и три асистенције. Није лош учинак за десног бека. Редован је члан енглеске репрезентације до 19 година.

Тотенхем планира да Норич нападне с понудом од 15.000.000 фунти, на шта ће Канаринци тешко моћи да кажу - не. 

Оно што може да брине Данијела Левија јесте интересовање РБ Лајпцига за овог 18-годишњака. Немачки клуб је познат по томе да доводи тинејџере и дајем им шансу на великој сцени, а Аронс пред собом има сјајне примере Џејдона Санча, Риса Нелсона и осталих младих Енглеза који су процветали у Бундеслиги. На шансу у првом тиму Тотенхема вероватно би морао да причека неколико година... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар