Totenhem za 18-godišnjeg beka spremio 15.000.000 funti!

Napad se očekuje već u januaru, ali pita se i Lajpcig ponešto. . .

Fudbal 28.12.2018 | 22:00
Totenhem za 18-godišnjeg beka spremio 15.000.000 funti!
Norič Siti igra sjajnu sezonu, drugi je na tabeli u Čempionšipu i više niko ne može da mu oduzme nadu u povratak u Premijer ligu. U timu Danijela Farkea posebno se ističe jedno ime - Maks Arons (18). Nova ostrvska tinejdžerska senzacija. 

Kako navode mediji u Engleskoj Aronsa će još ove zime pokušati da kupi Totenhem. Kanarinci imaju nameru da po svaku cenu zadrže ovog momka, pogotovo posle letošnjih prodaja Džejmsa Medisona i Džoša Marfija, pa Pevci kuju plan kako da "odobrovolje" ljude sa Kerou rouda. Jedna od opcija je, navodno, da otkupe ugovor u potpunosti, ali da ostave Aronsa na pozajmici još šest meseci, kako bi pomogao klubu u borbi za plasman u elitu.  

Maks Arons doigrao je 19 utakmica ove sezone i zabeležio tri gola i tri asistencije. Nije loš učinak za desnog beka. Redovan je član engleske reprezentacije do 19 godina.

Totenhem planira da Norič napadne s ponudom od 15.000.000 funti, na šta će Kanarinci teško moći da kažu - ne. 

Ono što može da brine Danijela Levija jeste interesovanje RB Lajpciga za ovog 18-godišnjaka. Nemački klub je poznat po tome da dovodi tinejdžere i dajem im šansu na velikoj sceni, a Arons pred sobom ima sjajne primere Džejdona Sanča, Risa Nelsona i ostalih mladih Engleza koji su procvetali u Bundesligi. Na šansu u prvom timu Totenhema verovatno bi morao da pričeka nekoliko godina... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar