Подршка у борби против неправде

Власт која у вријеме када свакодневно остајемо без стотина младих, када љекари и други медицински радници у колонама иду у иностранство гдје се поштују њихов рад и знање, може себи да приушти да остане без још једног младог доктора само због политичке неподобности, није ништа друго него режим који је спреман и на прогон најбољих међу нама, сматрају у ПДП-у.  

Република Српска 26.12.2018 | 13:22
Подршка у борби против неправде
"И прије него што је режимска бруталност и репресија кулминирала јуче у Бањалуци, режим је своје лице показао на југу Српске, премјештајући љекара Хитне помоћи Требиње Сашу Борјана у немедицински сектор.

Др Борјан је показао невјероватну храброст, став, непоколебљивост и снагу цијепајући диплому доктора медицине коју је са високим просјеком оцјена стекао на Универзитету у Новом Саду". 

Партија демократског прогреса наводи да ће снажно и истрајно стајати уз др Борјана, сина оца погинулог за ову земљу, младог човјека који у вријеме свеопштег моралног посрнућа када је неправда постала закон, враћа наду у људскост, достојанство и интегритет.

ПДП ће непоколебљиво стати уз сваког човјека који трпи неправду, прогон и понижење, држећи се принципа да морамо градити друштво у којем ће се умјесто подобности цијенити способност, а свима омогућити достојанствен живот и једнакост пред законом.

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лактаси

26.12.2018 12:45

ХВАЛА ВАМ МНОГО СВАКА ВАМ ЧАСТ АЛИ БИХ ЖЕЉЕЛА ЧУТИ ЈЕЛИ ДРАШКО ОСЛОБОЂЕН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

26.12.2018 13:31

Подршка за доктора борјана само напријед.

ОДГОВОРИТЕ