Podrška u borbi protiv nepravde

Vlast koja u vrijeme kada svakodnevno ostajemo bez stotina mladih, kada ljekari i drugi medicinski radnici u kolonama idu u inostranstvo gdje se poštuju njihov rad i znanje, može sebi da priušti da ostane bez još jednog mladog doktora samo zbog političke nepodobnosti, nije ništa drugo nego režim koji je spreman i na progon najboljih među nama, smatraju u PDP-u.  

Republika Srpska 26.12.2018 | 13:22
Podrška u borbi protiv nepravde
"I prije nego što je režimska brutalnost i represija kulminirala juče u Banjaluci, režim je svoje lice pokazao na jugu Srpske, premještajući ljekara Hitne pomoći Trebinje Sašu Borjana u nemedicinski sektor.

Dr Borjan je pokazao nevjerovatnu hrabrost, stav, nepokolebljivost i snagu cijepajući diplomu doktora medicine koju je sa visokim prosjekom ocjena stekao na Univerzitetu u Novom Sadu". 

Partija demokratskog progresa navodi da će snažno i istrajno stajati uz dr Borjana, sina oca poginulog za ovu zemlju, mladog čovjeka koji u vrijeme sveopšteg moralnog posrnuća kada je nepravda postala zakon, vraća nadu u ljudskost, dostojanstvo i integritet.

PDP će nepokolebljivo stati uz svakog čovjeka koji trpi nepravdu, progon i poniženje, držeći se principa da moramo graditi društvo u kojem će se umjesto podobnosti cijeniti sposobnost, a svima omogućiti dostojanstven život i jednakost pred zakonom.

(BN) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Laktasi

26.12.2018 13:45

HVALA VAM MNOGO SVAKA VAM ČAST ALI BIH ŽELJELA ČUTI JELI DRAŠKO OSLOBOĐEN

ODGOVORITE
Name

Hercegovac

26.12.2018 14:31

Podrška za doktora borjana samo naprijed.

ODGOVORITE