Интерови навијачи ће да ме љубе у дупе!

Скандалозни Најнголан: Хоћу назад у Рому код Тотија! Процурео аудио снимак са шокантним изјавама Белгијанца.

Фудбал 28.12.2018 | 17:00
Интерови навијачи ће да ме љубе у дупе!
Раџа Најноглан срља из скандала у скандал и чини се да је дефинитивно завршио са Интером.

После суспензије због недисцплине, велико Интерово појачање је на божићно вече у Италији још једном шокирао тамошњу јавност. На интернет је процурио аудио снимак са изјавама Најнголана које је слао пријатељима преко “wхатсапп” апликације. А у њој су неке заиста скандалозне речи.

Најнголан се поверио пријатељу да жели да се врати у Рому, а врло ружно је говорио и о навијачима Интера којима је доста његових глупости и питају се када ће почети да оправдава уложени новац.

“Мајко мила, разапињу ме овде… Желим да се вратим. Овде сви мисле да сам готов, али нека их… Увек сам се доказивао на терену и тако запушавао уста критичарима. Кад им покажем на терену, неки Интерови навијачи ће долазити да ме љубе у дупе. Пријатељ сам са Тотијем, могао би он да погура целу ствар. Али, онда бих морао да направим хаос овде. Разумеш?”, обраћа се Најноглан пријатељу у порукама.

Наравно, постојои могућност да аудио снимак није аутентичан, али италијански медији не остављају много резерве за тако нешто јер све ово иде уз Најнголанов карактер и понашање.

Година на измака је бичла катастрофалан за контроверзног везисту. Посвађао се са селектором белгијске репрезентације због чега је одлучио да више нилкад не заигра за Црвене ђаволе. Издао је навијаче Роме и прешао у Интер, причао је лоше о Роми као о клубу када је отишао, а у Милану је потпуно разочарао. Имао је проблеме са повредам, физичком спремома, а за то време није крио буран ноћни живот. Кап која је прелила чашу је кашњење на недавни тренинг после разочаравајућег ремија против Кјева. Испоставил се да је Белгијанац вече пре тренинга заглавио у ноћном проводу. Спалети га је избацио из тима, клуб га је суспендовао, а после најновијег скандала, тешко да ће неко у Интеру више имати стрпљења за његово понашање.

Ипшак, да ли ће га Рома примити назад?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар