Interovi navijači će da me ljube u dupe!

Skandalozni Najngolan: Hoću nazad u Romu kod Totija! Procureo audio snimak sa šokantnim izjavama Belgijanca.

Fudbal 28.12.2018 | 17:00
Interovi navijači će da me ljube u dupe!
Radža Najnoglan srlja iz skandala u skandal i čini se da je definitivno završio sa Interom.

Posle suspenzije zbog nediscpline, veliko Interovo pojačanje je na božićno veče u Italiji još jednom šokirao tamošnju javnost. Na internet je procurio audio snimak sa izjavama Najngolana koje je slao prijateljima preko “whatsapp” aplikacije. A u njoj su neke zaista skandalozne reči.

Najngolan se poverio prijatelju da želi da se vrati u Romu, a vrlo ružno je govorio i o navijačima Intera kojima je dosta njegovih gluposti i pitaju se kada će početi da opravdava uloženi novac.

“Majko mila, razapinju me ovde… Želim da se vratim. Ovde svi misle da sam gotov, ali neka ih… Uvek sam se dokazivao na terenu i tako zapušavao usta kritičarima. Kad im pokažem na terenu, neki Interovi navijači će dolaziti da me ljube u dupe. Prijatelj sam sa Totijem, mogao bi on da pogura celu stvar. Ali, onda bih morao da napravim haos ovde. Razumeš?”, obraća se Najnoglan prijatelju u porukama.

Naravno, postojoi mogućnost da audio snimak nije autentičan, ali italijanski mediji ne ostavljaju mnogo rezerve za tako nešto jer sve ovo ide uz Najngolanov karakter i ponašanje.

Godina na izmaka je bičla katastrofalan za kontroverznog vezistu. Posvađao se sa selektorom belgijske reprezentacije zbog čega je odlučio da više nilkad ne zaigra za Crvene đavole. Izdao je navijače Rome i prešao u Inter, pričao je loše o Romi kao o klubu kada je otišao, a u Milanu je potpuno razočarao. Imao je probleme sa povredam, fizičkom spremoma, a za to vreme nije krio buran noćni život. Kap koja je prelila čašu je kašnjenje na nedavni trening posle razočaravajućeg remija protiv Kjeva. Ispostavil se da je Belgijanac veče pre treninga zaglavio u noćnom provodu. Spaleti ga je izbacio iz tima, klub ga je suspendovao, a posle najnovijeg skandala, teško da će neko u Interu više imati strpljenja za njegovo ponašanje.

Ipšak, da li će ga Roma primiti nazad?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar