Мијаиловић: Можда нам пријете и празне трибине...!

Председник Партизана о инцидентима на мечу црно-белих против Цедевите у АБА лиги. . .

Кошарка 24.12.2018 | 14:30
Мијаиловић: Можда нам пријете и празне трибине...!
Партизан је изгубио од Цедевите на свом паркету, изгубио је и разлику од три коша са колико је славио у Загребу на старту шампионата, а додатни проблем за црно-беле је то што су навијачи убацивали предмете на паркет и тако изазвали прекид од двадесетак минута на 20 секунди пре краја утакмице.

Судије су отрчале у тунел, а одмах је било јасно да ће то коштати црно-беле. Вероватно тим из Хумске очекује највећа новчана казна ове сезоне, а могуће је и да ће црно-бели морати да одиграју неку утакмицу пред празним трибинама. 

О томе је говорио и председник црно-белих Остоја Мијаиловић.

"Јасно је мени да су навијачи незадовољни појединим судијским одлукама. Није први пут, револтирани су. Али не могу да оправдавам њихово понашање. Не може њима бити теже него нама када судије почине неправду. Морамо да имамо стрпљења, не смемо да изазивамо нереде. Јасно нам је да ће нас ово дебело коштати, не знам правилник, али можда нам прете и празне трибине", рекао је Мијаиловић за Информер.

Мијаиловић је додао да разуме навијаче, али тражи стрпљење.

"Не осуђујем их, са једне стране их разумем, али са друге не. Разумем да немају стрпљење, али незадовољство се не исказује на тај начин, не смемо убацивати предмете на терен. Пре свега, јер неко може да буде повређен и извуче дебљи крај. Нама треба мир и да радимо у миру, јер смо један достојанствен клуб", додаје Мијаиловић.

Партизан сада има скор 6-6. Будућност је на 8-3 и има меч мање. Мега је на 8-4, као и Цедевита, док је Црвена звезда на скору 12-0.

Тим Андрее Тринкијерија следећи меч игра у Љубљани против Олимпије 29. децембра.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар