Mijailović: Možda nam prijete i prazne tribine...!

Predsednik Partizana o incidentima na meču crno-belih protiv Cedevite u ABA ligi. . .

Košarka 24.12.2018 | 14:30
Mijailović: Možda nam prijete i prazne tribine...!
Partizan je izgubio od Cedevite na svom parketu, izgubio je i razliku od tri koša sa koliko je slavio u Zagrebu na startu šampionata, a dodatni problem za crno-bele je to što su navijači ubacivali predmete na parket i tako izazvali prekid od dvadesetak minuta na 20 sekundi pre kraja utakmice.

Sudije su otrčale u tunel, a odmah je bilo jasno da će to koštati crno-bele. Verovatno tim iz Humske očekuje najveća novčana kazna ove sezone, a moguće je i da će crno-beli morati da odigraju neku utakmicu pred praznim tribinama. 

O tome je govorio i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

"Jasno je meni da su navijači nezadovoljni pojedinim sudijskim odlukama. Nije prvi put, revoltirani su. Ali ne mogu da opravdavam njihovo ponašanje. Ne može njima biti teže nego nama kada sudije počine nepravdu. Moramo da imamo strpljenja, ne smemo da izazivamo nerede. Jasno nam je da će nas ovo debelo koštati, ne znam pravilnik, ali možda nam prete i prazne tribine", rekao je Mijailović za Informer.

Mijailović je dodao da razume navijače, ali traži strpljenje.

"Ne osuđujem ih, sa jedne strane ih razumem, ali sa druge ne. Razumem da nemaju strpljenje, ali nezadovoljstvo se ne iskazuje na taj način, ne smemo ubacivati predmete na teren. Pre svega, jer neko može da bude povređen i izvuče deblji kraj. Nama treba mir i da radimo u miru, jer smo jedan dostojanstven klub", dodaje Mijailović.

Partizan sada ima skor 6-6. Budućnost je na 8-3 i ima meč manje. Mega je na 8-4, kao i Cedevita, dok je Crvena zvezda na skoru 12-0.

Tim Andree Trinkijerija sledeći meč igra u Ljubljani protiv Olimpije 29. decembra.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar