Загорац: Не падамо у депресију сад!

Враћамо се у халу да радимо. Да очистимо те неке грешке које смо имали. Нема превише нешто паметно да се каже, пропуштена је добра прилика, али нема места очајавању и превеликој депресији, поручио је крилни кошаркаш Партизана.

Кошарка 24.12.2018 | 14:45
Загорац: Не падамо у депресију сад!
Кошаркаш Партизана Раде Загорац рекао је да је пораз од Цедевите тежак јер се ради о директном конкуренту у борби за плеј-оф, али је истакао да екипа не сме да падне у депресију јер је сезона дуга.

“И навијачи су били исфрустрирани и због нашиих промашаја, а и због велике жеље за победом. У тој некој тензији, велика је маса људи, па излазе фрустрације... То мора да се разуме. Испало је овако како је испало, али то је све у реду. Надам се само да нико није био повређен у тој гунгули”, рекао је Загорац, а преносе Вечерење новости.

И поред веома лошег издања, Партизан је имао прилике за преокрет, али их није искористио.

“На први поглед,нисмо превише грешака имали, у смислу да смо губили лопте, играли лоше у одбрани, једноставно егзекуција је
заказала овог пута. Превише отворених шутева смо промашили, чак осам слободних бацања, много зицера. У утакмицама које смо побеђивали те ствари су изгледале боље. А када је тако онда вуче остале добре потезе, добар ритам, транзицију, целокупну бољу атмосферу и енергију. Тога сада није било. Нажалост, то је разлог пораза”.

Црно-бели сада са скором 6-6 заузимају пето место, прво испод плеј-оф црте и у заостатку су две победе у односу на Мегу, Цедевиту и Будућност.

“Ово је веома значајан пораз од директног конкурент за плеј-оф, пред пуном халом наших навијача, после добре утакмице против Турк телекома, после неког доброг ритма и неколико везаних победа”.

Нема времена за туговање, јер до краја регуларног дела има још десет утакмица, а следећи изазов је Олимпија, којој Партизан гостује 29. децембра.

“Враћамо се у халу да радимо. Да очистимо те неке грешке које смо имали. Нема превише нешто паметно да се каже, пропуштена је добра прилика, али нема места очајавању и превеликој депресији”, закључио је Загорац.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар