Zagorac: Ne padamo u depresiju sad!

Vraćamo se u halu da radimo. Da očistimo te neke greške koje smo imali. Nema previše nešto pametno da se kaže, propuštena je dobra prilika, ali nema mesta očajavanju i prevelikoj depresiji, poručio je krilni košarkaš Partizana.

Košarka 24.12.2018 | 14:45
Zagorac: Ne padamo u depresiju sad!
Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da je poraz od Cedevite težak jer se radi o direktnom konkurentu u borbi za plej-of, ali je istakao da ekipa ne sme da padne u depresiju jer je sezona duga.

“I navijači su bili isfrustrirani i zbog našiih promašaja, a i zbog velike želje za pobedom. U toj nekoj tenziji, velika je masa ljudi, pa izlaze frustracije... To mora da se razume. Ispalo je ovako kako je ispalo, ali to je sve u redu. Nadam se samo da niko nije bio povređen u toj gunguli”, rekao je Zagorac, a prenose Večerenje novosti.

I pored veoma lošeg izdanja, Partizan je imao prilike za preokret, ali ih nije iskoristio.

“Na prvi pogled,nismo previše grešaka imali, u smislu da smo gubili lopte, igrali loše u odbrani, jednostavno egzekucija je
zakazala ovog puta. Previše otvorenih šuteva smo promašili, čak osam slobodnih bacanja, mnogo zicera. U utakmicama koje smo pobeđivali te stvari su izgledale bolje. A kada je tako onda vuče ostale dobre poteze, dobar ritam, tranziciju, celokupnu bolju atmosferu i energiju. Toga sada nije bilo. Nažalost, to je razlog poraza”.

Crno-beli sada sa skorom 6-6 zauzimaju peto mesto, prvo ispod plej-of crte i u zaostatku su dve pobede u odnosu na Megu, Cedevitu i Budućnost.

“Ovo je veoma značajan poraz od direktnog konkurent za plej-of, pred punom halom naših navijača, posle dobre utakmice protiv Turk telekoma, posle nekog dobrog ritma i nekoliko vezanih pobeda”.

Nema vremena za tugovanje, jer do kraja regularnog dela ima još deset utakmica, a sledeći izazov je Olimpija, kojoj Partizan gostuje 29. decembra.

“Vraćamo se u halu da radimo. Da očistimo te neke greške koje smo imali. Nema previše nešto pametno da se kaže, propuštena je dobra prilika, ali nema mesta očajavanju i prevelikoj depresiji”, zaključio je Zagorac.

Izvor: mozzartsport

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar