Америка (не)мијења политику према БиХ

Вечерас од пола 8 у Дневнику 2 БН телевизије гледајте:

Република Српска 23.12.2018 | 17:27
Америка (не)мијења политику према БиХ
Рано јутрос скупштинска већина усвојила буџет Српске и одлуку о кредитном задужењу за сљедећу годину. Одбачени готово сви амандмани опозиције.

Провјетравамо своје редове у ДНС-у, поручио Павић.

Гласање о опозиву начелника општине Рудо.

Да ли ће САД мијењати своју политику према БиХ?

Разграничењем би се на Космету тачно утврдило шта је српско, а шта албанско, изјавио Дачић.

О овим и осталим актуелнотсима опширније у Дневнику 2 БН ТВ. Вечерас, тачно у пола 8.



БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Политика

23.12.2018 16:28

Засто би Америка мјењала кад је поставила своје људе ? Додик ради за њих само сто су све изјаве и фолирање са Путином обицни спин. Сједи са Палмером насамо и договара како да нам ради о глави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОМАНИЈА

23.12.2018 16:56

Америка се бори да укине РС , а помоц пруза Додик лазни србин хрватског поријекла од Дувна и унука устаског поглавника Пеје Бисерка , курс це ици мало брзе сад.

Name

Ре

23.12.2018 17:24

Ми смо ти тврдоглаво глупи. Ваљда требамо вец једном схватити да се ми требамо мјењати а не тражити од других уређених држава да се мјењају. Небих запад имао вредности цивилизација да слуша насељу глупане.

Name

Добривоје

23.12.2018 17:56

Није нама Србима америка крива за све,за нешто јесте ал не за све.За овакву ситуацију у БиХ и у Србији због Косова крив је искључиво слободан милошевић кога су сви Срби преко Дрине и на Косову активно подржавали током деведесетих верујући његовим лажима да ствара Српску државу на тлу бивше СФРЈ.То је драги мој Српски народе била велика обмана,јер је милошевић ХЛАДНОРАТОВАО за Русе, куповао је време за Русе...Американци су нудили Милошевићу,Ратку Младићу и Караџићу споразум да ако одмах прекину рат да бирају и да заокруже територију за све Србе у бившој СФРЈ на којој хоће да живе сви Срби,али да се одрекну браће Руса и да одмах уђу у НАТО.Међутим због огромног притиска браће Руса који су им НАРЕДИЛИ да све америчке предлоге одбију и да рат на простору бивше СФРЈ још и даље наставе.Зато су амери реаговали и насилно упали у БиХ и косово да зауставе ратна дејства,али су нас браћа Руси натерали да ратујемо против НАТО пакта како би смо НАТО задржали на простору Балкана и што даље од границе са Русијом,док руси консолидују стање са својим побуњеним републикама Молдавска,Јерменска-Азербејџанска и Чеченска ССР,а морали смо да испоручимо Русима и све делове од оборених НАТО авиона.Па на пример Опсадом Сарејева су командовали руски инструктори на челу са КГБ-овцем :писцем Едуардом Лимоновим...Е браћо Срби зато нас је казнила америка што смо КУПОВАЛИ ВРЕМЕ за Русију у ХЛАДНОМ РАТУ!!!Милорад Додик је Руски човек главом и брадом ради исто што и Милошевић купује време и опструира за Русе...Због таквог Додиковог понашања америка може да укине РС-у насилно да угаси полицију и све институције и уведе Унитарну БиХ на целој територији БиХ и ми Срби то не можемо ни са чим да спречимо исто као што је отишло Косово...Вучић доле не сме са војском да приђе од САД...А Русе баш брига за нас Србе,тако да нам се не пише добро ако не променимо под хитно политику и не дистанцирамо се што даље од Руса!!!

Name

Вихор

23.12.2018 18:10

Ово је врло занимљива теорија .... близу истине.

Name

Ре

23.12.2018 18:19

Добривоје,добар си наскроз.

Name

Толе

23.12.2018 16:50

На самом старту мандата, приликом доношења Буџета уа 2019. годину и Економске политике до 2021. године показало се: Нова влада - страра пракса.Према томе, ништа ново се не може оћекивати од Владе на челу са Вишковићем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аналитицар

23.12.2018 17:21

Него ста него се мијења,ствари се убрзавају нису тек онако у кратко вријеме били два висока политицара из Америке.Косово се исто близи расплету свидјало се то коме или не.Поново иде она позната од Американаца узми или остави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знаци ли???

24.12.2018 07:00

Да и даље подрзава Додиг-а? И за неуког је прозирна та политика.

ОДГОВОРИТЕ