Amerika (ne)mijenja politiku prema BiH

Večeras od pola 8 u Dnevniku 2 BN televizije gledajte:

Republika Srpska 23.12.2018 | 17:27
Amerika (ne)mijenja politiku prema BiH
Rano jutros skupštinska većina usvojila budžet Srpske i odluku o kreditnom zaduženju za sljedeću godinu. Odbačeni gotovo svi amandmani opozicije.

Provjetravamo svoje redove u DNS-u, poručio Pavić.

Glasanje o opozivu načelnika opštine Rudo.

Da li će SAD mijenjati svoju politiku prema BiH?

Razgraničenjem bi se na Kosmetu tačno utvrdilo šta je srpsko, a šta albansko, izjavio Dačić.

O ovim i ostalim aktuelnotsima opširnije u Dnevniku 2 BN TV. Večeras, tačno u pola 8.



BN TV

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Politika

23.12.2018 16:28

Zasto bi Amerika mjenjala kad je postavila svoje ljude ? Dodik radi za njih samo sto su sve izjave i foliranje sa Putinom obicni spin. Sjedi sa Palmerom nasamo i dogovara kako da nam radi o glavi.

ODGOVORITE
Name

ROMANIJA

23.12.2018 16:56

Amerika se bori da ukine RS , a pomoc pruza Dodik lazni srbin hrvatskog porijekla od Duvna i unuka ustaskog poglavnika Peje Biserka , kurs ce ici malo brze sad.

Name

Re

23.12.2018 17:24

Mi smo ti tvrdoglavo glupi. Valjda trebamo vec jednom shvatiti da se mi trebamo mjenjati a ne tražiti od drugih uređenih država da se mjenjaju. Nebih zapad imao vrednosti civilizacija da sluša naselju glupane.

Name

Dobrivoje

23.12.2018 17:56

Nije nama Srbima amerika kriva za sve,za nešto jeste al ne za sve.Za ovakvu situaciju u BiH i u Srbiji zbog Kosova kriv je isključivo slobodan milošević koga su svi Srbi preko Drine i na Kosovu aktivno podržavali tokom devedesetih verujući njegovim lažima da stvara Srpsku državu na tlu bivše SFRJ.To je dragi moj Srpski narode bila velika obmana,jer je milošević HLADNORATOVAO za Ruse, kupovao je vreme za Ruse...Amerikanci su nudili Miloševiću,Ratku Mladiću i Karadžiću sporazum da ako odmah prekinu rat da biraju i da zaokruže teritoriju za sve Srbe u bivšoj SFRJ na kojoj hoće da žive svi Srbi,ali da se odreknu braće Rusa i da odmah uđu u NATO.Međutim zbog ogromnog pritiska braće Rusa koji su im NAREDILI da sve američke predloge odbiju i da rat na prostoru bivše SFRJ još i dalje nastave.Zato su ameri reagovali i nasilno upali u BiH i kosovo da zaustave ratna dejstva,ali su nas braća Rusi naterali da ratujemo protiv NATO pakta kako bi smo NATO zadržali na prostoru Balkana i što dalje od granice sa Rusijom,dok rusi konsoliduju stanje sa svojim pobunjenim republikama Moldavska,Jermenska-Azerbejdžanska i Čečenska SSR,a morali smo da isporučimo Rusima i sve delove od oborenih NATO aviona.Pa na primer Opsadom Sarejeva su komandovali ruski instruktori na čelu sa KGB-ovcem :piscem Eduardom Limonovim...E braćo Srbi zato nas je kaznila amerika što smo KUPOVALI VREME za Rusiju u HLADNOM RATU!!!Milorad Dodik je Ruski čovek glavom i bradom radi isto što i Milošević kupuje vreme i opstruira za Ruse...Zbog takvog Dodikovog ponašanja amerika može da ukine RS-u nasilno da ugasi policiju i sve institucije i uvede Unitarnu BiH na celoj teritoriji BiH i mi Srbi to ne možemo ni sa čim da sprečimo isto kao što je otišlo Kosovo...Vučić dole ne sme sa vojskom da priđe od SAD...A Ruse baš briga za nas Srbe,tako da nam se ne piše dobro ako ne promenimo pod hitno politiku i ne distanciramo se što dalje od Rusa!!!

Name

Vihor

23.12.2018 18:10

Ovo je vrlo zanimljiva teorija .... blizu istine.

Name

Re

23.12.2018 18:19

Dobrivoje,dobar si naskroz.

Name

Tole

23.12.2018 16:50

Na samom startu mandata, prilikom donošenja Budžeta ua 2019. godinu i Ekonomske politike do 2021. godine pokazalo se: Nova vlada - strara praksa.Prema tome, ništa novo se ne može oćekivati od Vlade na čelu sa Viškovićem.

ODGOVORITE
Name

analiticar

23.12.2018 17:21

Nego sta nego se mijenja,stvari se ubrzavaju nisu tek onako u kratko vrijeme bili dva visoka politicara iz Amerike.Kosovo se isto blizi raspletu svidjalo se to kome ili ne.Ponovo ide ona poznata od Amerikanaca uzmi ili ostavi.

ODGOVORITE
Name

Znaci li???

24.12.2018 07:00

Da i dalje podrzava Dodig-a? I za neukog je prozirna ta politika.

ODGOVORITE