Руди Гарсија опет о Немањи Радоњићу...

Мора да поправи комуникацију, нема самопоуздања! Француски стручњак још једном скреће пажњу младом Србину шта треба да уради како би унапредио своју игру. . .

Фудбал 24.12.2018 | 17:00
Руди Гарсија опет о Немањи Радоњићу...
Најављивао се снажан отпор Пари Сен Жермену - да се барем загорча живот неприкосновеним Свецима - пласман у три и Лига шампиона нису се доводили у питање, међутим Марсељ посрће, игра врло променљиво, а новинари користе сваку прилику да Рудија Гарсију подсете колико његовом тиму недостаје допринос скупо плаћених појачања. 

Кевин Стротман с уложених 25.000.000 евра рекордер је клуба, за Дују Ћалету Цара Марсељ је искеширао 19.000.000, док је за Немању Радоњића, од кога се можда и највише очекивало, барем у нашој јавности, дато 12.000.000. 

А ево после 16 одиграних кола тек 6. место и чак 18 бодова мање од лидера са Парка прнчева. Утисак је да новинари кривце проналазе управо у новајлијама...

"То су три момка из различитих земаља, нико од њих не говори француски. Морамо им дати времена", покушао је да заштити своје пулене на данашњој конференцији Гарсија. "Једноставно, морамо да будемо стрпљиви, потребно им је време. Олимпик Марсељ није обичан клуб, много је притиска. Уверен сам да ће нам једног момента сва тројица донети квалитет. Уосталом, није ово први пут да се новајлије спорије уклапају у систем".

Француски новинари констатују да се млади Србин најтеже прилагођава "јер не говори чак ни енглески"...

"Он мора да поправи своју комуникацију са саиграчима, са тимом. Довели смо га јер смо видели да је играч који може да одлучује утакмице. Тренутно има низак степен самопоуздања. И то мора да поправи", закључио је Руди Гарсија.  

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар