Rudi Garsija opet o Nemanji Radonjiću...

Mora da popravi komunikaciju, nema samopouzdanja! Francuski stručnjak još jednom skreće pažnju mladom Srbinu šta treba da uradi kako bi unapredio svoju igru. . .

Fudbal 24.12.2018 | 17:00
Rudi Garsija opet o Nemanji Radonjiću...
Najavljivao se snažan otpor Pari Sen Žermenu - da se barem zagorča život neprikosnovenim Svecima - plasman u tri i Liga šampiona nisu se dovodili u pitanje, međutim Marselj posrće, igra vrlo promenljivo, a novinari koriste svaku priliku da Rudija Garsiju podsete koliko njegovom timu nedostaje doprinos skupo plaćenih pojačanja. 

Kevin Strotman s uloženih 25.000.000 evra rekorder je kluba, za Duju Ćaletu Cara Marselj je iskeširao 19.000.000, dok je za Nemanju Radonjića, od koga se možda i najviše očekivalo, barem u našoj javnosti, dato 12.000.000. 

A evo posle 16 odigranih kola tek 6. mesto i čak 18 bodova manje od lidera sa Parka prnčeva. Utisak je da novinari krivce pronalaze upravo u novajlijama...

"To su tri momka iz različitih zemalja, niko od njih ne govori francuski. Moramo im dati vremena", pokušao je da zaštiti svoje pulene na današnjoj konferenciji Garsija. "Jednostavno, moramo da budemo strpljivi, potrebno im je vreme. Olimpik Marselj nije običan klub, mnogo je pritiska. Uveren sam da će nam jednog momenta sva trojica doneti kvalitet. Uostalom, nije ovo prvi put da se novajlije sporije uklapaju u sistem".

Francuski novinari konstatuju da se mladi Srbin najteže prilagođava "jer ne govori čak ni engleski"...

"On mora da popravi svoju komunikaciju sa saigračima, sa timom. Doveli smo ga jer smo videli da je igrač koji može da odlučuje utakmice. Trenutno ima nizak stepen samopouzdanja. I to mora da popravi", zaključio je Rudi Garsija.  

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar