Толе се враћа у Партизан?!

Бивши председник ФСС-а, Томислав Караџић, наводно би могао да се врати у Партизан, на чијем челу је био пре десет година.

Фудбал 20.12.2018 | 21:45
Толе се враћа у Партизан?!
Како преноси "Политика", поједини челници Партизана су позвали Караџића још пре три месеца да се врати у Хумску 1.

Партизан иза себе има изузетно тешку годину обележену лошим резултатима и финансијским проблемима, па у Караџићу виде решење јер би он са собом у клуб довео неколико успешних привредника који би тако помогли да се клуб консолидује са економске стране.

Према наводима "Политике", циљ је да Караџић покуша да "врати Партизан у нормално стање" у наредних шест месеци, а уколико резултати буду успешни да настави започет посао.

Партизан након јесењег дела сезоне заостаје чак 15 бодова за лидером Црвеном звездом, тек је трећи на табели, а осим тога клуб води "рат" са Суперлигом којој је запретио иступањем уколико се не понови последњи меч против Мачве (0:0) јер се играо по снегу.

У међувремену, спекулише се да ли ће Зоран Мирковић као главни тренер окупити првотимце 9. јануара, јер је након Мачве да двосмислену изјаву "да ће размислити шта даље".

"Политика" тврди да ће Мирковић остати тренер, али да од управе очекује неколико појачања за пролећни део сезоне.

У међувремену, медији лицитирају који ће играчи напустити Хумску у јануару, а у центру пажње су талентовани штопер Светозар Марковић и најбољи стрелац Рикардо Гомеш, потом новопечени репрезентативац Немања Р. Милетић и везиста Саша Здјелар.

Партизан чека дуга зима.

Караџић је био председник ФК Партизан од септембра 2007. до лета 2008. године, када је почела апсолутна доминација црно-белих која је трајала наредних шест година.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

пелемоусе

20.12.2018 22:29

Замјена за Сејдуба Суму или да помогне око иступања из лиге?

ОДГОВОРИТЕ