Tole se vraća u Partizan?!

Bivši predsednik FSS-a, Tomislav Karadžić, navodno bi mogao da se vrati u Partizan, na čijem čelu je bio pre deset godina.

Fudbal 20.12.2018 | 21:45
Tole se vraća u Partizan?!
Kako prenosi "Politika", pojedini čelnici Partizana su pozvali Karadžića još pre tri meseca da se vrati u Humsku 1.

Partizan iza sebe ima izuzetno tešku godinu obeleženu lošim rezultatima i finansijskim problemima, pa u Karadžiću vide rešenje jer bi on sa sobom u klub doveo nekoliko uspešnih privrednika koji bi tako pomogli da se klub konsoliduje sa ekonomske strane.

Prema navodima "Politike", cilj je da Karadžić pokuša da "vrati Partizan u normalno stanje" u narednih šest meseci, a ukoliko rezultati budu uspešni da nastavi započet posao.

Partizan nakon jesenjeg dela sezone zaostaje čak 15 bodova za liderom Crvenom zvezdom, tek je treći na tabeli, a osim toga klub vodi "rat" sa Superligom kojoj je zapretio istupanjem ukoliko se ne ponovi poslednji meč protiv Mačve (0:0) jer se igrao po snegu.

U međuvremenu, spekuliše se da li će Zoran Mirković kao glavni trener okupiti prvotimce 9. januara, jer je nakon Mačve da dvosmislenu izjavu "da će razmisliti šta dalje".

"Politika" tvrdi da će Mirković ostati trener, ali da od uprave očekuje nekoliko pojačanja za prolećni deo sezone.

U međuvremenu, mediji licitiraju koji će igrači napustiti Humsku u januaru, a u centru pažnje su talentovani štoper Svetozar Marković i najbolji strelac Rikardo Gomeš, potom novopečeni reprezentativac Nemanja R. Miletić i vezista Saša Zdjelar.

Partizan čeka duga zima.

Karadžić je bio predsednik FK Partizan od septembra 2007. do leta 2008. godine, kada je počela apsolutna dominacija crno-belih koja je trajala narednih šest godina.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

pelemouse

20.12.2018 22:29

Zamjena za Sejduba Sumu ili da pomogne oko istupanja iz lige?

ODGOVORITE