Запаљена четири возила на Илиџи

На Илиџи су током ноћи изгорјела четири возила у власништву локалне рент-а-цар фирме.

Босна и Херцеговина 19.12.2018 | 10:22
Запаљена четири возила на Илиџи
Из Оперативног центра МУП-а Кантона Сарајево је за портал Клиx.ба потврђено да је током ноћи дошло до пожара на возилу, као и да више информација не могу открити до завршетка увиђаја, односно док се не утврди да ли је ријеч о самозапаљењу или намјерном паљењу возила.

С друге стране, власник рент-а-цара тврди да су запаљена четири његова возила, Мерцедес Вито, Мерцедес Е220, Дациа Сандеро и Хyундаи.

"Четири аутомобила од укупно десет које посједујемо су запаљена. Радимо већ седам година, све по прописима, никад раније нисмо имали проблема. Близу аутомобила су пронађене флаше у којим је била текућина помоћу које су возила запаљена синоћ око 2:00. Полиција је стигла и обавиће увиђај", изјавио је за портал Клиx.ба власник рент-а-цара.



(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сарајево

19.12.2018 18:43

Град поземља и мафије, у ноцним сатима не би највецем дусманину позелио да се сам креце улицама, а за такво стање све похвале полицији која је у талу с мафијом. Досао вакат да се на улицу неце смјети изаци без утоке и палије, Бронx је мала баца за нас. Аферим дрзаво

ОДГОВОРИТЕ