Српска против активирања МАП-а

Република Српска је против уласка у било који војни савез и та одлука ће бити смјерница и у наредном периоду. Ово је закључак са састанка највиших званичника Републике Српске који је данас одржан у Бањалуци. Предсједник РС Жељка Цвијановић казала је да је на састанку који је био посвећен питањима активирања Акционог плана за чланство у НАТО и позицији Републике Српске исказано јединство и политчка зрелост представника свих надлежних организација у Српској.

Република Српска 14.12.2018 | 18:08
Српска против активирања МАП-а
Свих 15 закључака са данашњег састанка највиших републичких званичника и организација усвојено је једногласно. Република Српске неће подржати ниједан војни савез, самим тим и НАТО, и таква одлука биће на снази све док се Србија не опредијели другачије, јер је она гарант Дејтонског мировног споразума и Општег споразума за мир у БиХ.

Предсједник РС Жељка Цвијановић казала је да су рјешења која су садржана у Резолуцији о заштити уставног поретка РС и проглашењу војне неутралности коју је НС РС усвојила 18. октобра прошле године искључиви оквир за дјеловање свих органа и институција у Српској, као и дјеловања српских представника на нивоу БиХ.

„Оно што се појављује као нова обавеза данас за све нас и проистиче из ових закључака јесте чињеница да смо се усагласили да с обзиром на овакве ствари треба измијенити Кривични закон РС, треба успоставити обавезу успостављања усклађивања понашања свих оних који функционишу на нивоу БиХ, са оним што јесу ставови или закључци одлуке институција РС“, нагласила је предсједница РС.

Цвијановићева је казала и да је неопходно да се сви чланови Комисије за израду „Годишњег националног програма о сарадњи БиХ и НАТО-а за период 2018-2019 година“ који долазе из Републике Српске повуку из њиховог чланства. Исто се захтијева и од српских министара у Савјету министара БиХ.

„Врло јасно смо дефинисали закључак невезано само за ову реформу која је вођена овдје,  дакле да ни под којим условима РС и њене институције не могу прихватати да у склопу било које реформе, не само оне која се односи на МАП или се односи на НАТО, да се врши пренос имовине на неки други ниво власти, односно на ниво власти БиХ.“, додаје Цвијановићева.

Међу прихваћеним закључцима је и онај који се односи на покретање иницијативе за измјене Закона о оружаним снагама БиХ и то на начин да се из њега уклоне одредбе које се односе на то да се изабрани представници обавезују да дјелују на реализацији пута БиХ ка НАТО савезу.

Предсједавајући Предсједништва БИХ Милорад Додик рекао је да су у дану у коме су се промијенили односи у региону, представници Републике Српске показали велико јединство.

„Ово ће бити прилика да управо ми у оквиру Анекса 1б размотримо учешће у Споразуму о формирању Оружаних снага БиХ. И РС ће у најскорије вријеме преко надлежних институција видјети и испитати могућност за излазак из тог споразума, који је предвидио стварање Оружаних снага БиХ. Ја сам то и раније говорио, да Оружане снаге не припадају интересима ни народа ни људи овдје у БиХ и да су најчешће формиране да би служиле НАТО потребама.“, рекао је Додик.

Састанку су осим Цвијановићеве и Додика присуствовали и мандатар за састав нове Владе РС Радован Вишковић, министри у Влади РС, замјеник предсједавајућег Представничког дома ПС БИХ Небојша Радмановић, предсједавајућа Вијећа народа РС Нада Тешановић, као и директор Републичког центра за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица Милорад Којић.
На састанку су били и лидери ДНС-а и Социјалистичке партије Марко Павић и Петар Ђокић, као и Недељко Гламочак из СДС-а, Перица Бундало из ПДП-а и предсједник НДП-а Драган Чавић. Осим представника политичких организација, своје учешће узеле су у невладине организације проистекле из протеклог одбрамбено-отаџбинског рата.



БН ТВ

Коментари / 71

Оставите коментар
Name

Миско

14.12.2018 17:13

владаце Додик јос дуго дуго. Како су само потрцали опозиционари да му подигну цијену. Вец видим како се баја у кафани смије са Радмановицем и казе, опет смо их направили будалама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендула

14.12.2018 18:37

НАТО и ММФ су брат и сестра , нема ту ово хоцу ово нецу цим су узели паре ваља сад и потписати, ови наси кокузи немају ту никакве надлезности .

Name

РОМАНИЈА

14.12.2018 19:01

Само ви НАТО ракете на србе окреците својом глупом политиком и замјерањем западу, на крају це РС нестати а и ми срби у цијелој БИХ захв.СНСД-уи Додику.

Name

Ре Романија

14.12.2018 22:13

Нису СНСД и Додика Спанци изабрали да владају.Ми смо инат народ,не обазируци се на последице,кад се јацем инатис,слиједи најмање разбијен нос.

Name

Ре романија

14.12.2018 22:22

Тацно

Name

075

15.12.2018 07:38

Милорад не зна више што чини, једном каже да су ОС БиХ прескупе, други пут да ће "бољи" ентитет вратити војску, трећи пут се залаже за демилитаризацију, нема више враћања назад свака реформа која је спроведена је у складу са Даyтон о додатним надлежностима за државу БиХ, чак је одлука о оснивању ОС БиХ прошла у "бољем" ентитету, кад би се тако враћали могли би и Бошњаци, босански-посавски Хрвати и многи од нас "осталих" тражити излазак из Даyтон споразума!!

Name

Заврзлама Јока

14.12.2018 17:13

Ако се придрузимо НАТУ неце нас нико угрозити осим предсједавајуцег тамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

14.12.2018 22:31

Како стоје иза Милорада двије заставе..то није у реду..само једна треба да буде.

Name

Амаа

15.12.2018 08:00

Народ је највисе угрозен од вас владајуцих са купљееним избирима и итвараним гласацима фуј багрооооо вама је само лицни интерес да заститите се од одговорности и сацувате опљацканооооо

Name

Ре кики

15.12.2018 09:01

Једна је БиХ, а друга РС

Name

Перо

14.12.2018 17:18

Ови на фотографији су "велики " капацитети .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан

14.12.2018 22:05

А ти си бас капацитет...

Name

Дрекавац

14.12.2018 17:18

Какав је био став Радмановића, пошто му је Баја давно наредио да потписује НАТО документе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боба

14.12.2018 17:30

Која камуфлазааа а пола посла они одрадилиии фуј фујјјјјјјјјјјј

Name

Ре

14.12.2018 17:33

он је хтио признати али му нису дали присутни представници опозиције.

Name

Мила

14.12.2018 17:29

Супља прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

14.12.2018 19:38

Ал ова прица је боља од носања заставе..там-вам. Милорад има своју сансу да се сад скине са црне листе. Сад це поцет пијацарска стратегија.

Name

Последњи кинески цар

14.12.2018 17:36

Довољно ми је да само прочитам прву реченицу испод наслова, даље нема потребе да читам, све ми је јасно. Значи, ми чекамо шта ће рећи Србија, тј. Србија нам се мјеша у унутрашње послове, како Републике Српске тако и БиХ. Овакав став је тотална глупост, каква Србија да нам одређује будућност. Са друге стране Хрватска се такође мјеша у унутрашње ствари БиХ, доказ је данас усвојена Декларација о положају Хрвата у БиХ. Питам их, зашто нису усвајали ту декларацију када је 2014.године изабран Ћовић? Хрватска хоћ да контролише дио БиХ преко Човића, а Србија да контролише РС преко Додика. То је истина и де фацто и де јуре. Аксиом! Ја то немогу ни схватити нити прихватити. Ако су Хрватска и Србија како кажу "гаранти Дејтонског споразума" а повлаче овакве, неискрене потезе према БиХ, шта би онда требало да раде државе које нису ти "гаранти". Закључак: И Србија и Хрватска треба да одмакну своје прсте од БиХ и да нас пусте да овдје направимо државу у којој ником по народној изреци није "тијесно". Гарантујем да то можемо урадити у БиХ само да се склоне у страну ови наши "душебрижници".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.12.2018 18:34

Србија и Хрватска су учесници рата и потписници споразума јер су учествовали у рату. Нису гарант !!! Они су се подписом обавезала да ће поштоват шта је подписано..Али се не држе тог протокола којег су потписали..

Name

ре последњи кинески цар

14.12.2018 18:41

Србија и Хрватска НИСУ гарнт дејтонског споразума него су заједно са БиХ биле уцеснице у сукобу а гарант дејтонског споразума су 5 свјетских сила које су супотписнице( Њемацка, Америка, Русија, Француска и В. Британија). И Србија и Хрватска користе те изјаве само да би оправдале њихово оцигледно и грубо мијесање у унутрасње ствари БиХ. Цињеница је заправо да су се оне као уцеснице у сукобу потписивањем ОБАВЕЗАЛЕ да се неце мијесати у унутрасње ствари Босне али ево сви видимо ста се ради. Све се понавља, босански народи суте а све це се пребити преко насих ледја... а после вам је дзаба говорити нико није хтјео рат !!!

Name

Ре

14.12.2018 18:57

Све добро рецено.

Name

ре п.кинески цар

14.12.2018 19:03

Пријатељу бит це рат гдје цемо ми срби у БиХ дозивјети судбину браце из РСК. Видјет цете зиви били па видјели

Name

ре Посљедњи кинески цар

14.12.2018 20:14

Увијек волим читати твоје коментаре, добро су избалансирани и углавном доста реални. Ипак те морам у нечему исправити, термин "гарант" дејтонског мировног споразума се, рекао бих, "злоупотребљава". Мислим да то уопште не постоји, доста пута сам читао дејтонски споразум, "гаранти" могу бити само велике и моћне државе, Србија не може у БиХ бити никакав "гарант", ни Хрватска наравно. Они не могу сами себи ништа гарантовати. Свакако, остаје могућност да гријешим, па ако имаш неки цитат из "Дејтона" ту смо..позз

Name

За кинеског цара

14.12.2018 22:19

Такве Србе БиХ треба,бас како казес,ником тијесна.Није спорно да се Србија и Хрватска воле али висе вољети тудју куцу од сопствене је несхватљиво.Јос једном,свака ти цаст.

Name

Смолуца

14.12.2018 22:37

Дејтонски споразум је документ капитулације тројице од НАТОа.

Name

Бенда

15.12.2018 02:19

А Турску си прећутао?

Name

Последњи кинески цар

15.12.2018 06:51

@Реплике: Термин "гарант" је кориштен на том састанку и он се налази у закључцима са тог' састанка у првој реченици, тј.у првом закључку из текста. Из тог' разлога сам и ја користио тај термин критикујући га у свом коментару. Знам да се тај термин не помиње у Дејтонском споразуму којег сам давно читао. Дејтонског споразума се мало ко придржава, односно свако из њега црпи само оно што њему иде у корист. Ни Србија нити Хрватска не поштују тај споразум као ни многе друге међународне споразуме и норме јер се мјешају у унутрашње ствари друге државе /БиХ/. Бенда, нисам примјетио да се Турска мјеша у унутрашње ствари БиХ, бар не јавно и званично. Турска није доносила никакве декларације о народима у БиХ. Чак шта више отворила је своје границе за увоз роба из БиХ и тако подржала БХ привреду, сточарство поготово. На крају, надам се да је огроман број људи у БиХ толико нормалан и свјестан да нам никакав рат није потребан нити нам може донијети било шта добро, те да игнорише лопове од политичара који у незнању како направити боље друштво користи националистичку реторику. Убијеђен сам да сами требамо и можемо направити нормалну земљу у којој ћемо живјети заједно. Поздрав свима.

Name

075

15.12.2018 07:45

@Последњи кинески цар Поздрав Вама! Хрватска и СРЈ- Србија насљедница нису никакви ГАРАНТИ, него стране у сукобу и заједно са тадашњом Р.БиХ- насљедницом С.Р.БиХ су потписници споразума у Даyтон!

Name

Последњи кинески цар

15.12.2018 15:12

@ 075: Поздрав и за Вас и за цијелу Тузлу! Свако добро.

Name

страшно

14.12.2018 17:59

Ови криминалци РС воле жестоко нешто Русију и Путина све због свог спаса и огромне опљачкане лове од затвора РС и да не врате никада ту огромну пљачку народу и борцима РС,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааа аа

15.12.2018 08:11

А мора се вољети висе Србија и Хрватска па тамо је депоновано сто јабно сто тајно пунооо лицног капиталаа на сигурном Европа им не одговара никако нити европски закони нити правна дрзава па све раде да до тога не фодје и по цијену хаоса и рата!Аони у Русију ипа до кипра осетије кине итд итд па и кинески уце да им је лаксее буде која фарса које лази у оци лазу народ који је гласао за прелетаце и ником ниста па гдје то има а тек блокиране институције и дрзава од њих и опет нико ниста па на крају народ бјези и ником ниста ма хајте молим вас ФАРСАА овдје народ слузи само за параван

Name

Референдум

14.12.2018 18:03

Пошто се ово тиче државе Босне и Херцеговине предлажем да се одржи референдум и да грађани БИХ одлуче шта хоће простом већином... Миле воли референдуме па нек организује:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.12.2018 19:24

Ти би,изгледа као и 1991,Е,неће моћи.

Name

Ре Ре

14.12.2018 19:48

цовјек се спрда. Баја ас је возао 4 године са прицама о референдуму. Сад це вас возати на другу фору. Али ви се правите да нисте испали будале.

Name

Ре ре

14.12.2018 19:54

Нормално да неће моћи као 91, нема висе ЈНА...

Name

Малетиц

14.12.2018 21:08

Посто је босна зеједница ентитета гдје се све одлуке доносе заједно тј ентитетским гласањем који је предвидјен дејтонским споразумом немозе се правити референдум на нивоу бих .референдум се мозе нпаравити ентитетски тако да би представници ентитета који сједе у заједницк8м органима знали како да гласају...и без референдума и са референдумом своди се на исто а то је уколико РС не да сагласност ниста од уласка у нато.замислите да сутра каземо срби босна улази у састав русије ?дал би то могло ?наравно не јер у босни се морају слозити 3 народа да би досли до договора ..према томе охладите главе и схватите да ниста не цините на стету другима или цемо се вратити назад у 91

Name

@Малетиц

14.12.2018 21:43

Да ти није Додик реко да је Босна заједница ентитета,па на којем нивоу је Министарство одбране није на нивоу ентитета него Дрзаве.Представници ентитета су све потисали Радмановиц и Сприц су ставили своје аутограме,нема висе назад и нема оно цуј пике висе не вази.Процес се само одвија иде даље.

Name

Ре Малетиц

14.12.2018 21:57

Али пријатељу Срби су дали сагласност за НАТО, и то Радмановиц и Спириц уз наредбу Додика. Хај сто су дали сагласност него су тразили да се БиХ по хитном поступку узме у разматрање цланство у НАТО. И тај докуменат постоји потписан и ста сад одједном висе невази. Овде једино сто се мозе десити је да Р. Српска фасује санкције због дебилне власти која једно прица а друго ради.

Name

Ре Малетиц

14.12.2018 22:42

Друзе, ти си несто преспавао. Сагласност је потписана прије осам година и послата у НАТО. Они су цекали да оде 'издајницка власт' и да додје провјерени изводјац радова па да позив активирају.

Name

Ре Малетиц

15.12.2018 08:18

Малетицу, најбоље ти је мозда да се оградис бодљикавом зицом и бојкотујес све око себе. Тако це ти ускоро и вољена "република", како је кренуло.

Name

Ратко

14.12.2018 18:05

Добро, а ко то ишта пита РС за чланство у војном савезу? Ту се пита држава Босна и Херцеговина. РС може да кочи, али у најбољем случају може добити санкције за непоштовање ратификованих договора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ефраим

14.12.2018 19:16

Ако би Српска иступила из Споразума о формирању оружаних снага БиХ, како то наговијештава Додик, настало би велико срање. Федерација БиХ би задржала своју војску и то не мијењајући садашњи назив Оружане снаге БиХ које би се без проблема веома брзо интегрисале у НАТО савез, а Српска би остала на цједилу и заједно са Србијом била пусто и небрањено острво у НАТО окружењу.Ово су врло озбиљна питања са којима се нико не би смио игратии доводити у опасност не само српски народ, већ и цијели регион.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оловни војник

14.12.2018 20:19

О каквом он иступању булазни, ОН је гласао за ЗАКОН о ОС БиХ, послије ј. нема кајања, Он закон назива некаквим "споразумом", код Баје ти је све округло па на ћоше хехехехе.

Name

Јоја

14.12.2018 22:12

Па добро...Додик је реко да це то само размотрити. Зна он да му треба за то 25 руку и 8 хр и бош у дому. Прије це се планета урусити него сто це он обезбиједити те руке. У БХ се јако, јако теско несто договара јер су потребне све три стране за договор и увјек неком несто не одговара али ако се несто договори онда је јос много тезе то понистити јер 100% одговара једној од три стране..хахаха..ја хебене игреее..

Name

ре јоја

15.12.2018 08:49

бас си ме насмијао...али све тацно сто си рекао, то је наса реалност, не знас да ли да се смијес или плацес!!!

Name

Пајо

14.12.2018 19:46

Ја незн јели народ толико глуп па верује овим олосима. 1 рс немозе ниста ту да спреци, јер бих улази у Нато не ентитети. 2 референдум се по том питању прави у целој дрзави, не један део. 3 министарство одбране има дрзава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

14.12.2018 20:02

Људи да ли ико овом може речи да ручну повуче.човече не пишај више у ветар попусти нас с глупим изјавама.Сваки дан нека нова глупост човече не забадзј прст више западу у очи изгубићемо и ово што имамо.Јели видиш Рудоња да је Србија стерана у чошак нема куд више.Ти си накро можеш ици пусти нас бре да преживимо.Некувај више не изазивај лоше нам се пише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗељкоБЛ

14.12.2018 20:11

ЗељкО, Србија није гарант, вец један од потписника Даyтонског мировног споразума. Потписник не знаци да они несто треба да гарантују, него СУ само потписали да це обуставити агресију на НЕЗАВИСНУ РЕПУБЛИКУ БОСНУ и ХЕРЦЕГОВИНУ. Докле висе лази и обртање историје како то пасе МилоКраду и осталим фигурама из власти у БЛ...?!! Комсије пробудите се вец једном!

ОДГОВОРИТЕ
Name

:-)

14.12.2018 20:14

Хахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуро

14.12.2018 21:10

Предсједници, само напред на правом сте путу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тука

14.12.2018 21:10

Жељкице, престани заглупљивати српски народ. Туко, није Србија гарант Дејтонског мировног споразума, већ потписник. Србија је мировни споразум у име босанских Срба потписала и тиме освједочила да је била агресор на државу Босну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма не вриједи

14.12.2018 22:47

Онима који поред својих очију и ушију неће да виде и чују нема сврхе објашњавати. Све је доступно и да се прочитати и видјети. Тако и страница на којој су парафи Алије Изетбеговића, Фрање Туђмана и Слободана Милошевића (с лијева на десно, у истом реду) у име БиХ, Хрватске и СР (ФР) Југославије као СТРАНА у споразуму (са истим правима и обавезама). Свједоци тог споразума (логичније је њих звати гарантима) су парафирали исти, редом: Фелипе Гонзалез (ЕУ), Јацqуес Цхирац (Француска), Хелмут Кохл (Њемачка), Виктор Цхерномyрдин (Руска Федерација), Јохн Мајор (УК) и Билл Цлинтон (УСА). Измјене су могуће али само када се сви представници (9) сложе. И БиХ би могла иницирати промјену Даyтона, када би дошао усаглашен приједлог. То ће бити мало морген јер се не могу договорити ни око елементарних животних потреба својих грађана. Уосталом, за оне којима је компликовано читати, ево слике која показује ко су мали од палубе а ко капетани: хттпс://ен.wикипедиа.орг/wики/Филе:Сигнинг_тхе_Даyтон_Агреемент_Милосевиц_Тудјман_Изетбеговиц.јпг

Name

007 Бонд

14.12.2018 21:20

Босна не постоји. Босна је у ствари Република Српска и Федерација. Ако Република Српска, њен народ и НСРС кажу да не желе у НАТО- онда Босна не иде у НАТО. Ако се Федерацији то не свиђа- слободно нек порогласи независност од Републике Српске и нек сама уђе у НАТО. -И то је то. (Јер Срби не иду у НАТО).

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИСЛИШ

14.12.2018 21:40

Срби ће ићи у НАТО.Буди сигуран.Ти можеш да говориш у своје име.

Name

@-007

14.12.2018 22:14

Зар има јос такви будала који врте Милетову мантру.

Name

Ре 007 Бонд

14.12.2018 22:23

Ти мислис тудјом главом,гдје си своју заборавио?

Name

Дзоо

15.12.2018 05:20

007Бонд@зао ми је те погледај мало друге телевизије ако немас тв послусај друге Радио станице не само ррс.

Name

Ре Бонд

15.12.2018 08:23

Бонд, јесу ли те обавијестили како се сада зове ријека која теце кроз Добој и Самац? Мало каснис, водја јутрос објавио да це промијенити назив ријеке... Казу пустаце у воду црвену, плаву и бијелу боју, да се зна да је то српска вода.

Name

рудоња

14.12.2018 22:11

је ли он иста корисно и позитивно несто урадио за људе у БиХ за ове 2-3 седмице ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

14.12.2018 23:42

Наравно ко це други. Онда престаните са кукањем како лосе зивите и да су вам увијек други криви. Само се ви врацајте у назад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

15.12.2018 04:06

У тексту се говори о јединственом ставу да је национални интерес Српског народа у РС војна неутралност такође, да се ставови РС и Србије поклапају. А ви сарајевски пијуни и БиХ унитаристи и сви који пишете овде глупости одјебите и оставите на на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

15.12.2018 08:26

Е, па, неће да може. Босна и Херцеговина је потписала МАП и сад нема назад. За све детаље обратите се госн. Радмановићу. Хвала.

Name

Петиција

15.12.2018 05:32

Тражимо увођење у основне и средње школе обавезан предмет у задњем полугодишту прије матуре Дејтонски мировни споразум и обавезно да умјесто што уводе у школе хоџе и попове уведу правнике који ће након што дјеца прочитају Дејтон са њима расправити око недоумица, а за сваки слуцај направити и wеб страницу са свим објашњењима како правници не би лагали дјеци.... Вријеме је да дјеца науче шта је и како потписано да се не би извртале чињенице и прицале којекакве глупости почевши од тога да су ентитети државе до наметања и узимања надлежности.. Хитно је!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има то

15.12.2018 08:19

То вец постоји у удзбеницима Демократие.али ñису политицари цитали.

Name

Радован ИИИ

15.12.2018 07:12

Ско је то раније потписано треба испоштовати.Нема ту шта да се два пута потписује, него треба поштовање.Треба питати народ на реферндуму а не најуже руководство Додик, Цвијановићева, Вишковић и Чубрило да одлучују.По годинама су скоро сви сенилни и неспособни за разлучивање, а по неко је већ и сенилан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДМАНОВИЦ???

15.12.2018 08:26

Он је потписао МАП а сада околисају??? Није се лако у браку развести од родјене зене а камоли од НАТО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ее

15.12.2018 10:13

Евее гааа!!!Сад и од војске треба да се разведеее! И СВОЈУ ВОЈСКУ СВОЈ НАТОООО !!! И милина бајка на брдовитом балкàнууууу!!! Овдје поток тамо збун а куцее од цоколадееее!!!! Ни америка ни европа испред нас ми смо најбољиииииииии!и нека се уце од нас!

Name

Тел

15.12.2018 08:29

Ви врло добро знате да сте ви форсирали улазак У Нато и сад вам је вазно да избјегнете одговорност па се трази да Предсједниство БиХ, тј Додик не уцествује у томе. Е, па неце моци. Да вам је како да избаците опзицију из власти, да се ви за све питате а да ни за ста не одговарате. И уз то да народ подрзава све те финесе. То је немогуца мисија. Сви видимо да се странци уопсте не обазиру на васу прицу јер она ниста не представља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А јојјјј

15.12.2018 10:17

Јес добро без одговорностиии ма ко у бајци!! Јос народ покрије добро усуска изборимаа ауууууууууу љепотааа каква работаааааа на балкануууууууу

Name

Лала

15.12.2018 12:35

Ово на слици једна застава истоцне, а друга западне РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

15.12.2018 14:37

СНСД је потписао зс МАП (Радмановић), а сад се понашају као да смо сви ми идиоти. Сад би да кривица падне на неког другог. Ако РС уђе у НАТО, бандере треба окитити кадровима СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ