Живи од ваздуха, Сунца и менте

Каи Хо, тридесетосмогодишњак из Биркенхеда у Великој Британији, тврди да може живјети и до три мјесеца са само 100 калорија седмично, и то живећи од ваздуха, Сунчеве свјетлости и успутних листова менте.

Здравље 14.12.2018 | 07:48
Живи од ваздуха, Сунца и менте
Хо, који ради као достављач пице, тврди да га храна никад није много интересовала, те да је стално одбијао храну коју би му мајка као дјетету сервирала.

Њу је на дуже периоде почео одбијати тек прије четири године, уз помоћ хинду медитације.

Каже да може живјети и до три мјесеца а да не поједе било какву храну, сем неколико листова менте који отклањају горак укус у устима. Воду пије ријетко, понекад само једном седмично.

Наводно, медитација му дозвољава да све нутријенте добије од сунца и ваздуха. Тридесетосмогодишњак каже да је, прије него што се окренуо медитацији, нормалну храну јео једном у три или четири дана, али сада то не мора да ради јер све потребне нутријенте добија из Сунца, а влагу из ваздуха.

Признаје да многи људи мисле да је луд због неуношења хране мјесецима, али и да га многи сматрају невјероватним.

Каи каже да га његов стил живота држи будним, потпуно свјесним свог окружења и да му даје невјероватан осјећај. Истиче да има толико енергије да му је понекад тешко да заспи. Медитација и избјегавање хране су му такође помогли да излијечи болове у јетри.

"Сада знам како да излијечим људско тијело изнутра, на природан начин, од многих болести", рекао је Хо у интервјуу.

Овај Енглез каже да је он живи доказ тога да људима не треба 2.500 калорија дневно да би преживјели, како тврди наука.

Хо такође истиче да никад не би покушао спријечити некога да једе нормалну храну, јер су сви слободни да живе како желе.

Додатни бонус његовог стила живота је огромна количина новца коју уштеди на храни. Признаје да изласци са пријатељима могу бити чудни, јер сви око њега једу, док он само сједи и ужива у њиховом друштву. 

(Агенције) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Педја

14.12.2018 07:09

Е ја га ј...м ко мозе да зиви од зрака и сунца и биљка треба из земље да узима минерале и воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хо Хо

14.12.2018 07:53

Сингјеризам,или некако слицно се зове ова окултна метода коју практикује овај несрецник. Игра с дјаволом

Name

Петyр Баелисх

14.12.2018 14:22

Зове се бретаријанство или бретаријанизам. Синергизам је нешто друго, када два фактора заједнички дјелују на неки процес, а збир њихових заједничких ефеката је већи од збира појединачних ефеката, јер се та два фактора надопуњавају, тј. дјелују синергистички. Битан процес у медицини или фармакологији. Ово је потекло из хиндуизма и старо је хиљадама година. То је вјеровање да се животна енергија може упити са сунца јер сунце обилује истом. Пустите људе нека вјерују у шта хоће. "Игра с ђаволом". Фраза коју често упућују догматски обликовани умови. Поздрав.

Name

Алија Сиротановић (за неписмене не зовем се тако)

14.12.2018 16:41

Један момак је одлучио да једе само воце и поврце кухано а пари, тако се хранио две године. После две године тим састављен од најбољих лекара му је једва спасао живот за успомену му је остала булимија. Овај на слици изгледа ухрањено поприлично. Ко мозе сем њега да тврди да он живи само од сунца, нико, по мојем он увеце кад сви заспе улети у фрижидер и опељеси га начисто.

Name

Бисерка

20.12.2018 07:07

Видите да се може и без хране, све се може кад се хоће. Да ми је што више оваквог становништва.

Name

Логика

18.12.2018 20:14

Ово нас ускоро чека у РС. Мало лишћа, као воде и зрак

ОДГОВОРИТЕ