Стразбур: Полиција убила нападача

Осумњичени нападач Чериф Чекат је убијен, рекао је вечерас извор у полицији.

Свијет 13.12.2018 | 21:48
Стразбур: Полиција убила нападача
Други извор у полицији рекао је да је најмање једна особа убијена.

Ројтерс је јавио раније да су се најмање три пуцња чула вечерас у кварту Ле Мено у Стразбуру, гдје је у току операција полиције.

АФП је јавио раније да је полиција прекинула операцију у кварту Ноедорф након што није пронађен нападач Чериф Чакат који је 11. децембра убио троје, а ранио 12 људи на божићном вашару у центру града.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

СОМИ

13.12.2018 21:12

побити говна ...браво за полицију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

13.12.2018 21:54

Браво за најорганизованији систем безбедности на планети, познатији као НАТО! Не прође ни пар дана, а пар стотина врхунски увежбаних војника и полицајаца стигоше и (можда) убише једног лузера. Ако нису убили погрешног...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко Немирко

14.12.2018 04:52

Ти знаш ко и како је организован! Французи су пронашли терористу за 2 дана а полиција РС није у стању да нађе Давидове убице пола године. Момак попиј млијеко и иди у школу. Запад је за тебе далеко као планета Марс

Name

ат Са стране

14.12.2018 23:05

Ово нема никаве везе са НАТО. Не лупај глупости. У Француској је вец одавно ванредно стање због исламског терора. Хрисцански васари су данас цувани са метаним стубома и бетонским оградама да не могу уци камиони и аута, па сада Арапи овако убијају. Овога це бити све висе, нароцито у Француској јер су Арапске земље биле њихове колоније, а добро се зна да они хоце Еуро-Арабију основати, али се све затаскава од садасњих власти, не само у Француској него у цијелој западној Европи. А кад пукне бит це горе него yу или бих. А добро се зна да француска војска није организовна, али су га издали његови јер су се упласили себи јер метак на отвореном не бира.