Strazbur: Policija ubila napadača

Osumnjičeni napadač Čerif Čekat je ubijen, rekao je večeras izvor u policiji.

Svijet 13.12.2018 | 21:48
Strazbur: Policija ubila napadača
Drugi izvor u policiji rekao je da je najmanje jedna osoba ubijena.

Rojters je javio ranije da su se najmanje tri pucnja čula večeras u kvartu Le Meno u Strazburu, gdje je u toku operacija policije.

AFP je javio ranije da je policija prekinula operaciju u kvartu Noedorf nakon što nije pronađen napadač Čerif Čakat koji je 11. decembra ubio troje, a ranio 12 ljudi na božićnom vašaru u centru grada.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

SOMI

13.12.2018 21:12

pobiti govna ...bravo za policiju

ODGOVORITE
Name

Sa strane

13.12.2018 21:54

Bravo za najorganizovaniji sistem bezbednosti na planeti, poznatiji kao NATO! Ne prođe ni par dana, a par stotina vrhunski uvežbanih vojnika i policajaca stigoše i (možda) ubiše jednog luzera. Ako nisu ubili pogrešnog...

ODGOVORITE
Name

Mirko Nemirko

14.12.2018 04:52

Ti znaš ko i kako je organizovan! Francuzi su pronašli teroristu za 2 dana a policija RS nije u stanju da nađe Davidove ubice pola godine. Momak popij mlijeko i idi u školu. Zapad je za tebe daleko kao planeta Mars

Name

at Sa strane

14.12.2018 23:05

Ovo nema nikave veze sa NATO. Ne lupaj gluposti. U Francuskoj je vec odavno vanredno stanje zbog islamskog terora. Hriscanski vasari su danas cuvani sa metanim stuboma i betonskim ogradama da ne mogu uci kamioni i auta, pa sada Arapi ovako ubijaju. Ovoga ce biti sve vise, narocito u Francuskoj jer su Arapske zemlje bile njihove kolonije, a dobro se zna da oni hoce Euro-Arabiju osnovati, ali se sve zataskava od sadasnjih vlasti, ne samo u Francuskoj nego u cijeloj zapadnoj Evropi. A kad pukne bit ce gore nego yu ili bih. A dobro se zna da francuska vojska nije organizovna, ali su ga izdali njegovi jer su se uplasili sebi jer metak na otvorenom ne bira.