Имају најгору одбрану, а траже конкуренцију Митровићу?!

Фулам се спрема да повуче не баш логичан потез у јануару.

Фудбал 14.12.2018 | 14:00
Имају најгору одбрану, а траже конкуренцију Митровићу?!
Српски нападач и капитен Фулама Александар Митровић један је од малобројних свијетлих тачака "фењераша" Премијер лиге. Управо зато, због његових седам голова, зачуђујуће звучи вијест коју је у понедјељак објавио британски "Телеграф":

"Менаџер Фулама Клаудио Ранијери жели да доведе нападача Лестера, Ислама Слиманија".

Након што је Митровићу дао капитенску траку и након што је Француз Абубакар Камара на позицији крилног нападача такође нашао ритам и дао два гола у узастопним колима, Италијан наводно жели да доведе Алжирца који тренутно игра на позајмици за Фенербахче, али је турски клуб спреман да сљедећег мјесеца раскине тај договор и да га врати на Острво.

Да Ранијери одавно симпатише Слиманија добро је познато. Уосталом, у августу 2016. платио је 30,5 милиона евра да би га довео у Лестер, гдје се Алжирац није снашао, па је потом кренуо на позајмице.

Прије Фенербахчеа, за који је ове сезоне дао четири гола, Слимани је прошле полусезоне био члан Њукасла, али га је повриједа спријечила да одигра више од четири утакмице.

Његов долазак у Фулам био би заиста изненађење, с обзиром на то да је више него јасно да Ранијеријев тим највише "шкрипи" у одбрани и пред голом, што доказује и чињеница да је екипа са Крејвен Котиџа примила чак 40 голова у 16 кола Премијер лиге.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар