Imaju najgoru odbranu, a traže konkurenciju Mitroviću?!

Fulam se sprema da povuče ne baš logičan potez u januaru.

Fudbal 14.12.2018 | 14:00
Imaju najgoru odbranu, a traže konkurenciju Mitroviću?!
Srpski napadač i kapiten Fulama Aleksandar Mitrović jedan je od malobrojnih svijetlih tačaka "fenjeraša" Premijer lige. Upravo zato, zbog njegovih sedam golova, začuđujuće zvuči vijest koju je u ponedjeljak objavio britanski "Telegraf":

"Menadžer Fulama Klaudio Ranijeri želi da dovede napadača Lestera, Islama Slimanija".

Nakon što je Mitroviću dao kapitensku traku i nakon što je Francuz Abubakar Kamara na poziciji krilnog napadača takođe našao ritam i dao dva gola u uzastopnim kolima, Italijan navodno želi da dovede Alžirca koji trenutno igra na pozajmici za Fenerbahče, ali je turski klub spreman da sljedećeg mjeseca raskine taj dogovor i da ga vrati na Ostrvo.

Da Ranijeri odavno simpatiše Slimanija dobro je poznato. Uostalom, u avgustu 2016. platio je 30,5 miliona evra da bi ga doveo u Lester, gdje se Alžirac nije snašao, pa je potom krenuo na pozajmice.

Prije Fenerbahčea, za koji je ove sezone dao četiri gola, Slimani je prošle polusezone bio član Njukasla, ali ga je povrijeda spriječila da odigra više od četiri utakmice.

Njegov dolazak u Fulam bio bi zaista iznenađenje, s obzirom na to da je više nego jasno da Ranijerijev tim najviše "škripi" u odbrani i pred golom, što dokazuje i činjenica da je ekipa sa Krejven Kotidža primila čak 40 golova u 16 kola Premijer lige.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar