ЕП: Протести нису пореметили српске рукометашице!

"Ако победимо добићемо ветар у леђа и додатну енергију, тако да нам то оптерећење неће тешко пасти", каже Сања Радосављевић.

Остали спортови 08.12.2018 | 11:45
ЕП: Протести нису пореметили српске рукометашице!
Вишедневни нереди у Паризу због поскупљења горива узроковали су одлагање неколико утакмица фудбалског првенства Француске, али и Европског првенства за рукометашице које се одржава у том граду.

Међу одложеним утакмицама је и дуел Србија - Русија, који ће се уместо у суботу у 18 часова играти у недељу у истом термину.

Репрезентативка наше земље, Сања Радосављевић, каже да је одлагање дошло неочекивано, али да оно неће пореметити екипу.

"Концентрација остаје иста, једино што ће бити мало теже играти три меча у четири дана, од недеље до среде. Ако добијемо Русију добићемо ветар у леђа и додатну енергију, тако да нам то оптерећење неће тешко пасти. Када иде добро, све остало постаје небитно. Неке ствари не можемо да променимо, нити на њих да утичемо", констатовала је наша рукометашица.

Она је додала да ће за дуел са олимпијским шампионкама бити важно одиграти добру одбрану.

"Знамо колико су јаке. Одбрана је кључ свега. Ако ту добро одговоримо, онда ће и напад много лакше ићи. Спремне смо на све. Добро смо припремљене", истакла је Радосављевић.

До одлагања утакмица дошло је пошто су за суботу заказани нови антивладини протести шриом Француске, па ће бити ангажовано око 89.000 полицајаца, у односу на 65.000 прошлог викенда када је повређено више од 130 људи, а ухапшено више од 400.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар