EP: Protesti nisu poremetili srpske rukometašice!

"Ako pobedimo dobićemo vetar u leđa i dodatnu energiju, tako da nam to opterećenje neće teško pasti", kaže Sanja Radosavljević.

Ostali sportovi 08.12.2018 | 11:45
EP: Protesti nisu poremetili srpske rukometašice!
Višednevni neredi u Parizu zbog poskupljenja goriva uzrokovali su odlaganje nekoliko utakmica fudbalskog prvenstva Francuske, ali i Evropskog prvenstva za rukometašice koje se održava u tom gradu.

Među odloženim utakmicama je i duel Srbija - Rusija, koji će se umesto u subotu u 18 časova igrati u nedelju u istom terminu.

Reprezentativka naše zemlje, Sanja Radosavljević, kaže da je odlaganje došlo neočekivano, ali da ono neće poremetiti ekipu.

"Koncentracija ostaje ista, jedino što će biti malo teže igrati tri meča u četiri dana, od nedelje do srede. Ako dobijemo Rusiju dobićemo vetar u leđa i dodatnu energiju, tako da nam to opterećenje neće teško pasti. Kada ide dobro, sve ostalo postaje nebitno. Neke stvari ne možemo da promenimo, niti na njih da utičemo", konstatovala je naša rukometašica.

Ona je dodala da će za duel sa olimpijskim šampionkama biti važno odigrati dobru odbranu.

"Znamo koliko su jake. Odbrana je ključ svega. Ako tu dobro odgovorimo, onda će i napad mnogo lakše ići. Spremne smo na sve. Dobro smo pripremljene", istakla je Radosavljević.

Do odlaganja utakmica došlo je pošto su za subotu zakazani novi antivladini protesti šriom Francuske, pa će biti angažovano oko 89.000 policajaca, u odnosu na 65.000 prošlog vikenda kada je povređeno više od 130 ljudi, a uhapšeno više od 400.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar