СП: Лазић позвао навијаче вечерас на Грке!

Јовић се нада да ће Срби спремни дочекати Грке! Репрезентативац Србије Бранко Лазић позвао је навијаче да дођу на утакмицу дођу у што већем броју и изразио наду да ће екипа "исправити кикс из Израела".

Кошарка 03.12.2018 | 10:45
СП: Лазић позвао навијаче вечерас на Грке!
Србији је управо Израел конкурент за треће место иза Грчке и Немачке у квалификационој групи за одлазак на Светско првенство у Кини 2019. године.

После пораза од Израелаца пре два дана, следи поправни против Грчке. И од ње су "Орлови" изгубили на Криту, а сада играју у хали "Александар Николић".

"Ситуација се јесте закомпликовала... Сутра имамо прилику да исправимо то, да у нашем граду, нашој сали и пред нашом публиком остваримо победу. Они јесу растерећени, јер су обезбедили пролаз даље, али то не треба да гледамо, већ себе треба и с том филозофијом би требало да уђемо у сутрашњу утакмицу", рекао је Лазић дан пред утакмицу. 

Плејмејкер Стефан Јовић истакао је да се ужелео играња за репрезентацију, као и да верује да ће екипа бити спремна за меч с Грчком.

"Надам се да ће вечерашњи тренинг и сутрашњи пред меч добро проћи и да ћемо бити спремни за Грчку. Чињеница је да су нам фалиле неке ствари у првом мечу против Израела, али опет мало су два тренинга да се спремиш за такав меч... Нисмо се снашли на њихову одбрану. Драго ми је што је и Васа (Мицић) сада ту и што мислим да ћемо уз помоћ публике успети да победимо Грчку", рекао је Јовић. 

Утакмица између Србије и Грчке се игра у понедељак од 20 сати и 15 минута.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар