SP: Lazić pozvao navijače večeras na Grke!

Jović se nada da će Srbi spremni dočekati Grke! Reprezentativac Srbije Branko Lazić pozvao je navijače da dođu na utakmicu dođu u što većem broju i izrazio nadu da će ekipa "ispraviti kiks iz Izraela".

Košarka 03.12.2018 | 10:45
SP: Lazić pozvao navijače večeras na Grke!
Srbiji je upravo Izrael konkurent za treće mesto iza Grčke i Nemačke u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

Posle poraza od Izraelaca pre dva dana, sledi popravni protiv Grčke. I od nje su "Orlovi" izgubili na Kritu, a sada igraju u hali "Aleksandar Nikolić".

"Situacija se jeste zakomplikovala... Sutra imamo priliku da ispravimo to, da u našem gradu, našoj sali i pred našom publikom ostvarimo pobedu. Oni jesu rasterećeni, jer su obezbedili prolaz dalje, ali to ne treba da gledamo, već sebe treba i s tom filozofijom bi trebalo da uđemo u sutrašnju utakmicu", rekao je Lazić dan pred utakmicu. 

Plejmejker Stefan Jović istakao je da se uželeo igranja za reprezentaciju, kao i da veruje da će ekipa biti spremna za meč s Grčkom.

"Nadam se da će večerašnji trening i sutrašnji pred meč dobro proći i da ćemo biti spremni za Grčku. Činjenica je da su nam falile neke stvari u prvom meču protiv Izraela, ali opet malo su dva treninga da se spremiš za takav meč... Nismo se snašli na njihovu odbranu. Drago mi je što je i Vasa (Micić) sada tu i što mislim da ćemo uz pomoć publike uspeti da pobedimo Grčku", rekao je Jović. 

Utakmica između Srbije i Grčke se igra u ponedeljak od 20 sati i 15 minuta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar