Драшко тврди: То је племенита акција

Група мјештана бањалучког насеља Петрићевац поднијеће Омбудсмену за дјецу пријаву против посланика у Народној скупштини Републике Српске Драшка Станивуковића “због политичке злоупотребе њихове дјеце, која су учествовала у манифестацији Дани Петрићевца.

Република Српска 01.12.2018 | 13:45
Драшко тврди: То је племенита акција
Међутим, Станивуковић је након позива Српскаинфо био шокиран и изненађен, информацију је чуо да нас, те је његов први коментар био „Боже сачувај“.

– Ко је родитељ? Чије дијете сам злоупотријебио? Без имена то све нема смисла. Дани Петрићевца су толико један племенита манифестација да не могу да вјерујем да је неко хтио то да упропасти – рекао је Станивуковић за Српскаинфо.

Он додаје да су сви родитељи и дјеца имали право да не дођу, те да нико није био обавезан бити тамо, а поготово да је икоме пало на пемет да злоупотребљава дјецу. 

– Истина је, ја јесам био један о иницијатора ове манифестације, хтјели смо да окупимо наше мјештане и славимо јубилеје, али сам јуче био позван на ту манифестацију – рекао је Станивуковић.

Каже да мјештани подржавају ову манифестацију, те да ће ускоро бити покренуто и удружење које ће правити беџеве, дуксеве и остале предмете, како би новац од продаје улагали у дјечија игралишта, кошеве, клупе и остале ствари у овом насељу, како би управо дјеци било боље.

(Српскаинфо/Срна)

Коментари / 138

Оставите коментар
Name

Светозар

01.12.2018 12:50

Момцине само напред ниси сам, шта ће мафија лопови и олош ове земље него покушавати све стоје иоле добро сатанизовати и спречавати у старту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.12.2018 13:09

Само пријаве удри банду

Name

Размисли

01.12.2018 13:10

"Догурацес далеко" само ако будес слусао савјете Светозара и њему слицних.

Name

РЕ

01.12.2018 13:15

Светозаре , као прво науци правопис , као друго , нека та момцина покрене иницијативу да мало поправи асфалт по Петрицевцу да не ломимо ноге по рупама , посто му је то главна специјализација . Ја сам од самог поцетка знао да це Драскови незрели перформанси довести до контаефкта по мјега самог . Мали је назалост рано превисоко полетио а са те висине зна се ста следи , ПДП це се први врло брзо од њега дистанцирати , зиви били па видјели . Добио је 25 000 гласова на нецијој трагедији а покусава до да представи као заслуге за свој рад , ста је урадио ? Разоцарао нас је , себицно од Г, Станивуковица ,

Name

за ре

01.12.2018 13:33

А ста све ти и такви као ти, добијате све ове деценије на нецијим трагедојама!? А ста сте дали , цемер и јад великој вецини народа. Стиди се, срам те било!

Name

Архандјело

01.12.2018 13:37

Браво момцино само напријед. Све те врлане треба вратити у планине да тамо са медвједима зиве. Јер сељацинама није мјесто у граду него у суму. Станивуковицу само напријед. А и сам видис колико те се боје,јер су поцели сваста да измисљају Правда за Давида

Name

Ре

01.12.2018 13:41

Ма кога јебе ја сам паре узо а опет Нисан гласо за њега казе знаце ако негласам ето сто зна зато следеце изборе узимајте КО год нуди а гласајте пи свом

Name

за ре

01.12.2018 13:52

Прозирна ти та сибицанерска прица. Од кога си ти узео за тога си и гласао. То је твој прљави образ и зиви са тим, не коментариси ствари које твој закрзљали мозак и нw мозе досегнути.

Name

В

01.12.2018 13:58

За Ре хало бомбас не лази сам себе ниста ти ниси узео мозда и би да ти је неко понудио посто си јадан са своим коментерима нај висе сам о себи говорис!!!

Name

Власта

01.12.2018 14:07

Бас ме цуди да овај "страсни опозиционар" и " овјековјецени борац за градјане Републике Српске као и саме нам републике" нити једним јединим словом не прокоментариса пресуду НАСЕРУ ОРИЦУ... !!?

Name

Залутао јариц!

01.12.2018 14:47

Медју папцима нема "племените" акције мој омладинац!

Name

Немања

01.12.2018 14:52

Браво ВЛАСТА. Нити једна ријеч за Орица.

Name

За све Ре

01.12.2018 15:03

Ружне су и погане ријечи које упућујете за овог васпитаног, уљудног и надасве образованог момка. Он настоји да укаже на друштвене девијације, да упре прстом власти на сљедеће кораке, тј да ураде што нису годинама, заузврат трпи ниске ударце и злобне критике. Он је млад момак, вршњак наше дјеце, али је искрен и елоквентан, спреман да укаже, свакако чињенично, на одавно евидентне проблеме. Не бави се крађом, малверзацијама, лажима, муљањима разних врста, што је дугогодишња пракса свеукупне политике, која нас уништава, протјерује из домова, тјера вани. Похвално је овакво понашање једног младог човјека, друштвено креативног, а персонално специфичног за овакав народ. Овдје се углавном диве арогантном, бахатом, силничком, боље рећи примитивном понашању, које може бити и насилничко, на жалост.

Name

РЕ Архандјело

01.12.2018 15:12

Архандјело мислис сигурно на врлане из : Задра , Градиске , Гацка , С.Моста , Прњавора , Гламоца , па сви су у опозицији и то на предсједницким или високим мјестима у својим странкама . Гооглај и видјецес али ствар је у томе сто си и ти сам врлан . Русе ти град , бас ти врлани а ти јадо си у слијеп .

Name

ре ре

01.12.2018 15:13

Могао би и ти научити правопис јер је твој текст пун грешака. Драшко је добио гласове јер јавно говори о свакодневним проблемима грађана.

Name

БОКИ

01.12.2018 15:30

Овај паметни децко це да унисти Снсд сектасе.

Name

РЕ За све Ре

01.12.2018 15:40

Које су то погане ријеци упуцене овом "васпитаном , уљудном и образованом"момку . Које образовање има овај "твој" момак ? Сто се тице елоквентности , само неколико "излета"у јавност : ма јој болал , е немозе јаро , паре у падзе , његова елоквентост ме највисе асоцира на змаја од Сипова . Мали и његови перформанси су идеални за неки од локалних ријалитија.

Name

Посматрач

01.12.2018 15:41

Мали глумац и преварант се нешто био ућутао. Баш сам се забринуо. Након одбијања мандата или уласка у скупштину или шта оно још обећа... мислио сам да је не дај Боже и он у реду испред словеначке амбасаде или у Њемачкој. А он је можда сиротињски скокнуо до Дубаија или нешто слично.

Name

Власта

01.12.2018 15:54

Питајте г. Станивуковица,да као озбиљан политицар каквим себе назива,понуди било какав озбиљан програм и било какво озбиљно рјесење у привреди,економији,социјалној сфери.!?? Ево ја се бавим пољопривредом,па бих замолио г. Станивуковица,да умјесто ових циркузантских објава,презентује јавности путем тих истих мреза СТРАТЕГИЈУ РАЗВОЈА ПОЉОПРИВРЕДЕ У НАРЕДНИХ 10 ГОДИНА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ !!! Нека нам појасни "његов" приједлог о пореској политици,на сва звона звони како треба растеретити привреду и смањити намете на исту за 15%,сто наравно постујем. Али кад од нецег одузмес несто,то се треба "намирити" на другој страни,па ја г.Станивуковица питам како је то осмислио? Питам г. Станивуковица засто се не одрекне ПДП-а и сљама у лику Бореновица,Иваница,Бундала,разних Брцкала и осталих никоговица који годинама зиве на народној грбаци.? Питам г. Станивуковица засто циркуза са векном хљеба испред скупстине,правеци пародију у вези "бијелог хљеба",а његова цетири странацка друга поднесосе захтјев за исплату истог само пар дана послије његовог циркузања.? Питам г. Станивуковица о којим принципима и моралности прица на Федералној телевизији 08.11.2018 кад и сам обеца да неце у НСРС док се не промјене неке ствари.? Нити су се ствари промијениле а умјесто одговора на ова моја питања,г. Станивуковиц ме је блокирао на свим друственим мрезама на којима је било могуце поставити му ова питања...

Name

хм

01.12.2018 16:46

Није он плацен за то, имате кадар који десетине милона здере, па нека вам дају успјесан план и програм. Свака озбиљна странка или коалиција има своје планове и програме, сто би неко некоме давао своје. Они на власти су дузни да примјене своје, а да ли су добри, оцито нису јел назадујемо,па тразите од оних који нису на власти.

Name

РЕ ВЛАСТА,

01.12.2018 16:52

За сва ваша питања имате надлежно министарство. Овом момку је 25 година. Ваш Министар пољопривреде је с толико искуства, да се можда не сјећа када се запослио, родио вјероватно у Краљевини СХС, питајте њега, гласате њих. Овај честити момак је искрен, поштен и револуционаран, остао је са малим бројем образованих у Републици Српској и жели нешто промијенити. Отјерали сте десетине хиљада најобразованијих и стручних младих да изграђују друге државе и сад вам смета ДРАШКО. Ангажовали полицију, медије, тужилаштво, ове џукце што погрдно пишу. Сви на Драшка! Власт држе матори, сенилни, "стари Фочо, од стотину љета", маратонци који би да у посљедњем кругу "клепе" што је остало. Умјесто да пусте младе људе да раде и себи државу граде. Пишите, ви и такви, добићете подстицаје, они су измишљени да се исплаћују тајкуни и полтрони, а не сељаци. Драшко је највећа нада и снага иако га нападају. Све му пролази... "Пси лају на караване, а каравани пролазе"...

Name

xy

01.12.2018 16:56

Браво Драшко! Само настави тако. Сметаш папцима, полтронима, улизицама, убицама и злочинцима. Њима смета све што је позитивно. То су поремећени умови. Њима не смета што се млади масовно исељавају, њима не смета што убице и злочинци мирно шетају по РС, њима не смета уништено здравство, девастирано школство, пропале банке, покрадени избори, нетанак 35 т папира за гласачке листиће из складишта ЦИКа, намјештени тендери, итд. Сав поштен народ је уз Драшка. Нељуди вама је задатак да блатите људе попут овог узорног момка. Камо среће да има још овако храбрих попут Драшка. Срећно и благословено Драшку!

Name

Власта

01.12.2018 17:26

Па циме овај циркузант мисли добити изборе? Правеци се кловн,комадајуци залосни асфалт и пратеци како је ко исцртао линије на путевима? Гледајуци колико је ко пробио рокове градње? Пљујуци на ове владајуце криминалце,који су толико залосни и црни да сваки слијепац види њихове мане? Е па како је опозиција имала програме и ријесења показали су избори. А сви ви који браните овог циркузанта...вријеме це показати његов уцинак у борби за бољитак. Зиви били па видјели...

Name

за власта

01.12.2018 17:45

Измедју осталог и то треба приказати, и такве асфалте и мемљиве уционице гдје нам дијеци младост труне и тоалет у клиницком центру дјело Скрбица. итд. итд..... То је ујјдно и твоје сауцеаниатво, бруко људска.

Name

за Власту

01.12.2018 17:58

Мозда имс право Требао је споменути и Горана Савица да је ослободјен оптузнице за геноцид, да ослободио га је исти тај суд који је и Орица ослободио.

Name

перспектива=0

01.12.2018 18:37

Ја видим ускоро потоп људи, вода нам је вец до кољена! Неце нама требати никакав министар, овај или онај, а под водом це да успијевају господјо Власта само водени краставци!

Name

реВЛАСТА

01.12.2018 18:40

нико од власти се није потрудио да појача оптужницу па ме чуди шта ти очекујеш од Драшка коме приписаше покушај атентата (каменом темељцем) на МИЛОКРАДА?

Name

Србин

01.12.2018 19:14

Само напред бураз, једино тако моземо напријед.. сви они куји само сањају нису ниста...ти си вец за нас ЛЕГЕНДА

Name

ре ре власта

01.12.2018 19:28

Мали клосар кренуо са камењем у дзепу према стиценој особи , требао је тако несто урадити у близини Путина , Трампа или Макрона да скину ко зеца а овдје се цудис сто це бити подигнута (мозда) кривицна пријава .

Name

РЕ, сједи 1!

01.12.2018 21:06

Цуј овог РЕ, као некога уци правопису а и сам је неписмен. Драги РЕ, прије знакова интерпункције никада не иде размак. Инаце, Драско је младиц за примјер. Све најљепсе, Драскооо.

Name

Са стране

01.12.2018 12:54

У школама нема места за политичку агитацију. За свој избор мештанима си се могао захвалити на неком другом месту. Пред децом, као параваном, то је патетично.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

01.12.2018 13:15

О цему прицас ? Миле рекао да је дзабе ици у сколу ако ниси у СНСД . Родитељи то преносе на дјецу , мора им се вакцина против овог зла дати у обданисту у сколи је вец касно.

Name

Српски Рамбо

01.12.2018 13:17

А када дјеца имају наредбу да походе црквено-политицке предизборне скупове освећења темеља, то је као уреду?

Name

Ре Са Стране

01.12.2018 15:10

па на сваком скупу СНСД дјеца се истурају у први ред. Цекају сатима на сунцу да Бисерка додје и отвори сеоску мост или 200 метара пута.

Name

БОКИ

01.12.2018 15:32

Секто из Снсд засто кријете убице Давида Драгицевица? Правда за Давида!✊✊✊

Name

Са стране

01.12.2018 16:41

То што су СНСД-еовци говна, што злоупотребљавају све па и децу, не значи да и остали треба исто да раде. Ако раде исте ствари, у чему је онда разлика?

Name

Отпор

01.12.2018 12:58

Стоп СНСД терору

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.12.2018 13:36

Погледајте какви будалетина ИМА хало село ГА тузи обицна људи који су паметнији öд овог користи дјецу по сколама

Name

Ре

01.12.2018 13:44

Јој сто треба ударат Тито гдје си

Name

СНСД+ДНС+Паја Патак

01.12.2018 14:09

Папцине свих земаља ујединимо се!

Name

ре ре

01.12.2018 15:15

Шта село зна о тужби. Зна се ко стоји иза свега. На све начине се покушава да се овај дечко заустави. Драшко, само напријед!

Name

Сева

01.12.2018 13:00

Циме се власт бави само да скрене прицу од пропасти њихове политике пљацке и криминала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.12.2018 13:48

Мали на јебо си злоупотреба дјеце мозе СЕ и зствором казнит све БиХ ја то казнио и родитеље сто до воде дјецу на трг и то је злоупотреба дјеце јасно дјете отац ГА натјера да ИДЕ а незна ни куд ни зато иде

Name

ре ре

01.12.2018 15:16

А би ли казнио ове што нам све отеше. Још мало ни ваздуха нећемо имати.

Name

ПРАВДА

01.12.2018 13:00

НАС МАФИЈАСКИ ВРХ ДРЗАВЕ СЕ ЦУДИ И КРИТИКУЈЕ ПРЕСУДУ НАСЕРУ ОРИЦУ.. А СТА ОНИ РАДЕ? КАКО СЕ ОНИ ОДНОСЕ ПРЕМА НЕЈАВИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

01.12.2018 13:27

Власт је сауцеаник у свој прици око правосудја, самим тиме и односу правосудја према српским зртвама.

Name

Бањалука

01.12.2018 13:00

Уаааа, миле сељацино...

ОДГОВОРИТЕ
Name

За б луку

01.12.2018 16:16

Зивија милееее, зељка

Name

@Роки

01.12.2018 13:02

За тебе сам гласао, само напријед , мафија се мора победити. И што прије изборни закон и скенирани листићи. Да су избори били поштени већ би била Пета година како је мафија по затворима. Не дозволите више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цампо

01.12.2018 15:26

Твој мозак је за скенирање.

Name

За Рокија

01.12.2018 16:03

Браво Роки за коментар.Порука Драску :Зив и здрав био својим родитељима и нама који смо ти дали глас.Нека те Бог цува на твом путу,за боље сутра.

Name

@Роки

01.12.2018 13:07

Школовани ,културни,паметни ,поштени и на све то млади и љепи политичари да нас воде напријед а не ови некултурни,простаци,бахати, стари,ружни и на све то лопови. Нисам се за овакву власт борио 4 године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балбоа

01.12.2018 13:49

А ко је школован, младић са брда није баш неке велике школе завршио , само средњу школу ?!

Name

В

01.12.2018 14:04

Па како си се борио тако ти и јесте ниси се ти борио за дрзаву вец за лопове кои су те искористили назалост ниси сам има нас много а овај мали драско незнам ста би рекао за њега он покусава несто да направи ал он нема ни искуства а ни програма нај ми се висе цини да глуми Пернера ал назалос Пернер је много паметнији од Драска

Name

Са стране

01.12.2018 14:10

Са 25 година бити студент економије и није баш неки успех.

Name

ре В

02.12.2018 09:14

Како мозес реци да Драско нема програм? Они у ПДП-у имају цак политицку академију.

Name

ре са стране

02.12.2018 10:33

Бар није купио диплому.

Name

Бањалука

01.12.2018 13:08

миле сељацино пусти дјецу да буду дјеца или цес на робији морати сваки дан да гледас балет и слусас Нице-а, дозивотно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријаш

01.12.2018 15:01

Овај В написа "нај мије". Е,видите да двојица неписмених лако побиједе и једног академика. А неписмених је сијасет. Али шта да се ради. Људи имају право гласа,а уз то научили користити друштвене мреже. Придобити их једино сендвичима и под шаторима.

Name

аналфабета

01.12.2018 15:28

Друг СИЈАСЕТ, поздрави учитеља Шабана.

Name

Браво

01.12.2018 13:09

Станивуковићу само напријед, што су год гаднији према теби буди још бољи и храни се позитивном енергијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.12.2018 13:53

Како вас није срамота подрзавате монструма тако је исти радио и давор драгицевиц искориставо сопственог сина и ста сад

Name

В

01.12.2018 14:06

Хахаха браво Клеопатра

Name

В

01.12.2018 14:10

Ре ти си стварно болестан кани се цовјека нај вјероватније ниси родитељ и немас тај осјецај мозда цес некад схватити мозда ако будес родитељ !!!

Name

Омладинац_БиХ

01.12.2018 14:19

Засто МУП даје лазне изјаве о Драгицевиц-у и засто није демантовао лазни пресс 26.03.18?

Name

за ре

01.12.2018 14:31

Само да нам оздравис!?

Name

хм

01.12.2018 14:38

Ре је у беду, опасно га несто носа.

Name

за ре

01.12.2018 18:34

Ако је он монструм, како се зове онда амбијент у којем народ живи?

Name

кмер

01.12.2018 19:58

ђе му је Шукало, одавно их нема заједно - луд сам за њима...од како нам Змај од Шипова оде из медија...

Name

за ре

02.12.2018 14:04

Има и приватних ординација у којима раде психијатри,да не закаснис ако будеш чекао да идеш преко здравственог осигурања

Name

Ацо

01.12.2018 13:11

Само напред Драшко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.12.2018 13:50

Напредка у новоизградјени затвор негине ти робија такве треба туц сваки дан

Name

@Роки

01.12.2018 15:27

Ре је један од привилегованих ,сировина Милорада за тотално уништење Српског народа. Сељачине су они који не знају за бољи живот ,за такве је Додо идеалан.

Name

хм

01.12.2018 18:05

Е јадан цовјек.

Name

Сс

01.12.2018 13:20

Само ви ретардирани народе подноси пријаву против овога поштенога момка а Бањалучки водовод иде на продају...позз

ОДГОВОРИТЕ
Name

Флфоф

01.12.2018 13:21

Ста имају скупљати твоја врата вањска костају тридесет хиљада марака а теско ти дати за клупе и игралиста

ОДГОВОРИТЕ
Name

6

01.12.2018 13:37

Питај шпирица,шкрбица,Додика..и остале колко нихова врата костају..а не праве никакве манифестације само гуле сиротињу..бједнице покватмрени..Драско је човјек за примјер цркни боту ..БЛ га воли доцице он кад тад до изразаја када ове корупирани продју..

Name

Грга

01.12.2018 13:40

Глумац лопуза педофил. Ффффффуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

В

01.12.2018 14:13

Хахаха Грга љубомора те ухватила изгледа да ти се неда у зенама

Name

Брдјанин

01.12.2018 18:26

Он ко пубертетлија

Name

Истина

01.12.2018 13:45

Истина је да је СНСД сада најаца странка која све контролисе а Додик је постао убедљиво најаци политицар у РС тако да је паметном доста. Ово је слика менталног стања вецине градјана РС и једина опција коју остали имају јесте да се селе у Њемацку. Вратити се идуци пут кад Свабе додју са тенковима али овај пут помоци њима да згазе заосталу стоку на брдовитом балкану!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијаспора

01.12.2018 14:22

Тенк је њима пуно. Ако буду имали за хране бице добро.

Name

Бањалучанин ветеран

01.12.2018 13:46

АХ, ШТА БИ ОД ОНЕ УРБАНЕ БАЊАЛУКЕ ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

01.12.2018 14:25

Бања Лука урбана, ма дајте молим вас

Name

Бл

01.12.2018 14:06

Подршка Станивуковићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

01.12.2018 14:47

Читајући ове коментаре све ми је јасније гдје се налазимо и добро смо ми и прошли. Сад је проблем опет за неке лингвисте правопис и ова манифестација ,а није проблем кабинет намјештај из турске итд. проблем је што миле држи заставу за коју се није борио у ћошку на ходнику без икакве контроле тако да може свако пљувати по њој е то је проблем.

Name

МГРАД

01.12.2018 14:21

Драско је толико досадан и напоран да је пресао све могуце границе, газио бих преко мртвих само за трунку власти.ФУЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

01.12.2018 14:50

Мркоњиц вам је згазен град, сада га други перфидније газе?! Нема криваца. А ти се дицис!? Ста реци?!

Name

ПА

01.12.2018 15:29

Ја сам на бироу рада још од рата.Помало раним свиње и љепо ми је.

Name

!!!

01.12.2018 16:47

МГРАД-е! "Хм" је апсолутно у праву, наравно ако си га разумио? Ако ти је Драско толико досадан засто пратис његов рад? Ко те тјера на то? Мозда сендвици постају скупљи? Процитај барем јос 3 пута ста си написао, јер си се управо изјаснио да би ти МГРАД-е газио по мртвима само за трунку власти. Остави се Драска и тастатуре, мозе ти то јос какав белај да донесе. Боље се интересуј да ли це и кад власти РС да тузе оне који 1995 побисе висе од 200 Мркоњицана и направисе огромну висемилионску стету Мркоњиц граду у којем је гле ироније 25. 11. 1943 родјена Авнојевска БиХ??? Идеје и приједлоге ти дадох, а теби нек' је богом просто.

Name

Па

01.12.2018 14:25

Зар није он задужен само за урбани дио БЛ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

01.12.2018 14:30

Хахахаха овај мали ме увијек насмије до суза. Зеља за битносцу и знање му нису бас у пропорцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

01.12.2018 15:25

Зеља за битносцу и знање ових на власти, нw да нису у пропорцијама, него су двије галаксије. Зато и јесмо у оваквој ситуацији. Драско је млад, интелигентан, хуман,једном ријецју добар као цовјwк.

Name

Радован

01.12.2018 14:40

Браво паметна главо и добри цовјеце. Ја би моје дијете повјерио увјек њему а ви који мислите обрнуто поклоните Лукацу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

В

01.12.2018 14:54

Хахахаха нај бољи кометар данас бравоо

Name

к

01.12.2018 17:07

Тацно

Name

Браво Драшко

01.12.2018 15:15

Нису то родитељи смислили. Зло не оре и не копа него у главама "људским" смутњу прави. Сад им смета Драшко, смета им све што је напредно. Господе Боже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивша Сарајка

01.12.2018 15:17

Дечко, имаш пуну подршку моје породице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

01.12.2018 18:28

А тебе?

Name

Стево

01.12.2018 16:23

Срам нас стари било Дјете нормално нек је зив и здрав камо среце да има јос овакви.Да га бог цува и благи мајци која га је оваког родила.Непосустај сине Драско само напријед избори су показали колико те народ воли и цјени Неокреци се на глупости само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

искрено

01.12.2018 17:14

Једино сто цовјек мозе позелити другима, као сто зели и самом себи је "да су нам дијеца као Драско"! Зив и здрав нам био млади цовјеце!

Name

Брдјанин

01.12.2018 18:28

Недо бог да су ко он.

Name

Е моје дијете

01.12.2018 16:47

Лако ти је баскарити се кад ти се тата намлатио пара па не знас ста цес од себе. Ти си обицна балавурдија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!?

01.12.2018 17:25

Ко се намлатио и јос увијек млати по нама добро знамо. Стеци несто на постwн нацин, легалним путем и борити се за свој народ а немати интерес од тога, него напротив висе стету је цисти патриотски цин из дусе и срца,према своме граду, према својим суградјанима.

Name

ре

01.12.2018 17:32

Тајо се намлатио пара и то је највазније фујјј

Name

В

01.12.2018 18:20

Па засто се многе таје нису намлатиле пара кад је тако једноставно. А бас смо неки постен народ да не повјерујес !!!

Name

В

01.12.2018 19:17

Није једноставно у томе и јесте ствар

Name

БОБА

01.12.2018 17:40

ДРАШКО САМО СЕ БАВИ СТВАРНИМ ПРОБЛЕМИМА .БИЋЕШ ЈАЧИ У СВАКОМ ПОГЛЕДУ. НЕ НАСЈЕДАЈ НА ЛАЖНЕ ПОЛИТИЧАРЕ КОЈИ СВАКИМ ДАНОМ СКРЕЋУ ТЕМЕ СА СТВАРНОГ ЖИВОТА .ТВОЈ ПОСАО РАЗУМИЈУ ТВОЈИ ГЛАСАЧИ ТО ТИ ЈЕ ДОВОЉНО.РАДИШ СВОЈ ПОСАО ИСКРЕНО И ОД СРЦА .СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.12.2018 20:28

бобо, браво, све је тако, нисам из Бањалуке а гласао сам за овог момка, свака част, опет ћу га подржати ако доживим да гласам?????. само младост, храброст и поштење па ће бити све боље!!!

Name

Болесници

01.12.2018 17:52

Не могу да вјерујем колико болесника има у народу! Па гадови једни гдје се толики изродисте? Ништа вам свето и добро није јер сте зли, дупелисци, корумпирани, примитивни и испраног мозга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

болесна амбиција

01.12.2018 17:55

Татицин Драскиц 'ладно плаца ботове да га бране преко коментара. Сви на исти саблон. П.С. Мој утисак да би дотицни газио и преко лесева за саку власти, а камо ли искористио тамо неку нејац за самопромоцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

В

01.12.2018 18:22

Лијепо ти стои има!!

Name

ре

01.12.2018 18:28

Ти си изгледа замијенио тезе. Ко плаћа сви смо видјели и чули.

Name

Драско нас

01.12.2018 17:55

Браво Драшко, и само браво! Они теби злом, а ти њима добром. Само им тако покази, ваљда це им несто уци у те празне, затроване главурде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дразо

01.12.2018 20:48

ххаха хаха

Name

залосно

02.12.2018 14:16

Видјели смо ко плаћа 30.50.100 км,у противном....

Name

Брдјанин

01.12.2018 18:20

"Град распише тендер за санацију пасареле, он плати ту информацију, оде на пасарелу и сними ,,погледајте у каквом нам је стању пасарела, наша дјеца овуда не могу ићи у школу", пасарела се по плану санира, он изађе и кити се ,,градским перјем". Град распише тендер за санацију лифта за инвалиде, он плати информацију и оде снимити ,,наши инвалиди не могу у биоскоп, не ради им лифт", лифт се по плану санира, он опет снима и кити се ,,градским перјем"; и тако десетине пута! Обични лажов и манипулатор који се представља као борац за дјецу, инвалиде и ,,све наше грађане"",написао је Антонић на свом профилу на Фејсбуку

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.12.2018 20:31

безобразни боте, ти си се давно легитимисао, или си плаћен да овдје пишеш или си тотална будала????

Name

орао

01.12.2018 18:24

Употребити дјецу у своје сопствене политцке сврхе је у свакој земљи строго забрањено и казњиво. А онај ко је ово дозволио није достојан да буде просвјетни радник и то је злоупотреба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.12.2018 20:34

па што то ниси рекао бисерки, када су се дјеца посмрзавала и то уочи избора, чекајући њу, ваљда си то видио, правдала се као и она некад мора да чека, безобразно је то од тебе боте????

Name

Брдјанин

01.12.2018 18:32

Треба тебе драско вратити тамо гдје си био девет мјесеци и преправити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

В

01.12.2018 19:19

Е тацно си прави БРДЈАНИН ако незнас ста да написес не лупетај те сеоске отрцане фазоне глупо је ако вец користис јос те сеоске фазоне запјевај ону цувам овце боље је!!!

Name

ре Брдјанин

02.12.2018 05:45

На жалост таквих је највише са отрцаним сеоским фразама први самозвани владар Милорад Додик.

Name

бејха је пропао пројекат

01.12.2018 18:51

циркусант

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рwкс

01.12.2018 18:59

мали одвратни политицар

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.12.2018 20:36

нама који смо му дали глас је узор!!!!!

Name

Зоран

01.12.2018 19:18

Примитивна, сибицарска кампања против нормалног младог цовјека

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.12.2018 20:39

Браво господине Зоране, само безобразни људи могу да нападују овог младог и храброг човјека!!!!, полтрони само лају иза заклона властодржаца, који су нас већ дубоко заглибили???

Name

Гога

01.12.2018 19:36

Ја досадна дијетета мајко мила , па зар да се он бави политиком па зар је ово политика он треба да се пријави у неки ријалити и то под хитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП БИЈЕЉИНА

01.12.2018 19:38

морас поновити заклетву у скупстини РС а не да писес СМС поруку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

01.12.2018 19:46

У РС ВЕЦИНА НАРОДА ЦАСТ ИЗУЗЕЦИМА ЈЕ СТОКА,А ТО ГОВОРИ И ОВА КОНСТРУКЦИЈА ПРОТИВ ЦЕСТИТОГ ДРАСКА ЈЕДИНЕ НАДЕ ДА ЦЕ НЕКАД БИТИ БОЉЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анабела

01.12.2018 20:37

Ја стварно не разумијем поједине родитеље. Хоце лијецење а гласају за пропаст. Хоце игралиста а гласају за пропаст. Оце све да се подреди дјеци а подрзавају власт и неказњена убиства. Хоце бесплатне књиге а теско отици потписати, па докле хоцете да висе ико иста ради за ваа. Мрдните гузице висе да буде боље и престаните разапињати добре људе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.12.2018 09:24

Ста це нам игралиста,када се нема ко да игра на њима?У Добоју је направљено игралисте иза средње сколе пред изборе.До данас нисам видио да се неко тамо игра.Озбиљно ово казем.Дословно никога.

Name

Бања Лука

01.12.2018 21:09

Драшковића је момак којег подржава и воли омладина без условно. Драшковића је пробудио омладину на један поштен и и искрен начин. Драшковића је дијете из имућне и богате породице али га воли омладина из свих слојева али поштена дјеца. И не смета им сто је богат а кад се спомену дјеца од тајкуна и наших бахатих политичара згади им се живот. А омладина једне земље је нај веце богатство. Зато ви стари и затуцани народе немојте коментарисати. Драшковића је појава коју ви не разумијете. Направите анкету са дјецом и овом мало старијом дјецом па ће те видјети. Зато Драшковића само напријед да се ријешимо овог старог гвоздја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ромео

02.12.2018 17:21

Драско лупа глупости

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

02.12.2018 22:39

Драшко је са својим досадашњим активностима показао да је један нормалан млад човек има и неких грешкица а но ко их нема. И обавезно која клупа нпр. Његошевом и Мајевичком да када шетамо мало, ми што смо у годинама, одморимо. За све досада што си урадио а сигурна сам да ћеш још доста добра за све људе урадити, Драшко хвала ти.

Name

перо

03.12.2018 01:20

Драско наравно да је племенита акција пуна подрска за оно сто радис.Ипак кад видим тебе има ова дрзава будуцност. А они су злоупотребили свугдје дјецу спортисти су морали ици на предизборне скупове о томе неприцају гамад једна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааа

03.12.2018 06:38

Не знам дал' ово све спада у трагедију или у комедију, али овај народ убија све што је добро, сам народ убија

ОДГОВОРИТЕ