Draško tvrdi: To je plemenita akcija

Grupa mještana banjalučkog naselja Petrićevac podnijeće Ombudsmenu za djecu prijavu protiv poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića “zbog političke zloupotrebe njihove djece, koja su učestvovala u manifestaciji Dani Petrićevca.

Republika Srpska 01.12.2018 | 13:45
Draško tvrdi: To je plemenita akcija
Međutim, Stanivuković je nakon poziva Srpskainfo bio šokiran i iznenađen, informaciju je čuo da nas, te je njegov prvi komentar bio „Bože sačuvaj“.

– Ko je roditelj? Čije dijete sam zloupotrijebio? Bez imena to sve nema smisla. Dani Petrićevca su toliko jedan plemenita manifestacija da ne mogu da vjerujem da je neko htio to da upropasti – rekao je Stanivuković za Srpskainfo.

On dodaje da su svi roditelji i djeca imali pravo da ne dođu, te da niko nije bio obavezan biti tamo, a pogotovo da je ikome palo na pemet da zloupotrebljava djecu. 

– Istina je, ja jesam bio jedan o inicijatora ove manifestacije, htjeli smo da okupimo naše mještane i slavimo jubileje, ali sam juče bio pozvan na tu manifestaciju – rekao je Stanivuković.

Kaže da mještani podržavaju ovu manifestaciju, te da će uskoro biti pokrenuto i udruženje koje će praviti bedževe, dukseve i ostale predmete, kako bi novac od prodaje ulagali u dječija igrališta, koševe, klupe i ostale stvari u ovom naselju, kako bi upravo djeci bilo bolje.

(Srpskainfo/Srna)

Komentari / 138

Ostavite komentar
Name

Svetozar

01.12.2018 12:50

Momcine samo napred nisi sam, šta će mafija lopovi i ološ ove zemlje nego pokušavati sve stoje iole dobro satanizovati i sprečavati u startu.

ODGOVORITE
Name

Re

01.12.2018 13:09

Samo prijave udri bandu

Name

Razmisli

01.12.2018 13:10

"Doguraces daleko" samo ako budes slusao savjete Svetozara i njemu slicnih.

Name

RE

01.12.2018 13:15

Svetozare , kao prvo nauci pravopis , kao drugo , neka ta momcina pokrene inicijativu da malo popravi asfalt po Petricevcu da ne lomimo noge po rupama , posto mu je to glavna specijalizacija . Ja sam od samog pocetka znao da ce Draskovi nezreli performansi dovesti do kontaefkta po mjega samog . Mali je nazalost rano previsoko poletio a sa te visine zna se sta sledi , PDP ce se prvi vrlo brzo od njega distancirati , zivi bili pa vidjeli . Dobio je 25 000 glasova na necijoj tragediji a pokusava do da predstavi kao zasluge za svoj rad , sta je uradio ? Razocarao nas je , sebicno od G, Stanivukovica ,

Name

za re

01.12.2018 13:33

A sta sve ti i takvi kao ti, dobijate sve ove decenije na necijim tragedojama!? A sta ste dali , cemer i jad velikoj vecini naroda. Stidi se, sram te bilo!

Name

Arhandjelo

01.12.2018 13:37

Bravo momcino samo naprijed. Sve te vrlane treba vratiti u planine da tamo sa medvjedima zive. Jer seljacinama nije mjesto u gradu nego u sumu. Stanivukovicu samo naprijed. A i sam vidis koliko te se boje,jer su poceli svasta da izmisljaju Pravda za Davida

Name

Re

01.12.2018 13:41

Ma koga jebe ja sam pare uzo a opet Nisan glaso za njega kaze znace ako neglasam eto sto zna zato sledece izbore uzimajte KO god nudi a glasajte pi svom

Name

za re

01.12.2018 13:52

Prozirna ti ta sibicanerska prica. Od koga si ti uzeo za toga si i glasao. To je tvoj prljavi obraz i zivi sa tim, ne komentarisi stvari koje tvoj zakrzljali mozak i nw moze dosegnuti.

Name

V

01.12.2018 13:58

Za Re halo bombas ne lazi sam sebe nista ti nisi uzeo mozda i bi da ti je neko ponudio posto si jadan sa svoim komenterima naj vise sam o sebi govoris!!!

Name

Vlasta

01.12.2018 14:07

Bas me cudi da ovaj "strasni opozicionar" i " ovjekovjeceni borac za gradjane Republike Srpske kao i same nam republike" niti jednim jedinim slovom ne prokomentarisa presudu NASERU ORICU... !!?

Name

Zalutao jaric!

01.12.2018 14:47

Medju papcima nema "plemenite" akcije moj omladinac!

Name

Nemanja

01.12.2018 14:52

Bravo VLASTA. Niti jedna riječ za Orica.

Name

Za sve Re

01.12.2018 15:03

Ružne su i pogane riječi koje upućujete za ovog vaspitanog, uljudnog i nadasve obrazovanog momka. On nastoji da ukaže na društvene devijacije, da upre prstom vlasti na sljedeće korake, tj da urade što nisu godinama, zauzvrat trpi niske udarce i zlobne kritike. On je mlad momak, vršnjak naše djece, ali je iskren i elokventan, spreman da ukaže, svakako činjenično, na odavno evidentne probleme. Ne bavi se krađom, malverzacijama, lažima, muljanjima raznih vrsta, što je dugogodišnja praksa sveukupne politike, koja nas uništava, protjeruje iz domova, tjera vani. Pohvalno je ovakvo ponašanje jednog mladog čovjeka, društveno kreativnog, a personalno specifičnog za ovakav narod. Ovdje se uglavnom dive arogantnom, bahatom, silničkom, bolje reći primitivnom ponašanju, koje može biti i nasilničko, na žalost.

Name

RE Arhandjelo

01.12.2018 15:12

Arhandjelo mislis sigurno na vrlane iz : Zadra , Gradiske , Gacka , S.Mosta , Prnjavora , Glamoca , pa svi su u opoziciji i to na predsjednickim ili visokim mjestima u svojim strankama . Googlaj i vidjeces ali stvar je u tome sto si i ti sam vrlan . Ruse ti grad , bas ti vrlani a ti jado si u slijep .

Name

re re

01.12.2018 15:13

Mogao bi i ti naučiti pravopis jer je tvoj tekst pun grešaka. Draško je dobio glasove jer javno govori o svakodnevnim problemima građana.

Name

BOKI

01.12.2018 15:30

Ovaj pametni decko ce da unisti Snsd sektase.

Name

RE Za sve Re

01.12.2018 15:40

Koje su to pogane rijeci upucene ovom "vaspitanom , uljudnom i obrazovanom"momku . Koje obrazovanje ima ovaj "tvoj" momak ? Sto se tice elokventnosti , samo nekoliko "izleta"u javnost : ma joj bolal , e nemoze jaro , pare u padze , njegova elokventost me najvise asocira na zmaja od Sipova . Mali i njegovi performansi su idealni za neki od lokalnih rijalitija.

Name

Посматрач

01.12.2018 15:41

Мали глумац и преварант се нешто био ућутао. Баш сам се забринуо. Након одбијања мандата или уласка у скупштину или шта оно још обећа... мислио сам да је не дај Боже и он у реду испред словеначке амбасаде или у Њемачкој. А он је можда сиротињски скокнуо до Дубаија или нешто слично.

Name

Vlasta

01.12.2018 15:54

Pitajte g. Stanivukovica,da kao ozbiljan politicar kakvim sebe naziva,ponudi bilo kakav ozbiljan program i bilo kakvo ozbiljno rjesenje u privredi,ekonomiji,socijalnoj sferi.!?? Evo ja se bavim poljoprivredom,pa bih zamolio g. Stanivukovica,da umjesto ovih cirkuzantskih objava,prezentuje javnosti putem tih istih mreza STRATEGIJU RAZVOJA POLJOPRIVREDE U NAREDNIH 10 GODINA U REPUBLICI SRPSKOJ !!! Neka nam pojasni "njegov" prijedlog o poreskoj politici,na sva zvona zvoni kako treba rasteretiti privredu i smanjiti namete na istu za 15%,sto naravno postujem. Ali kad od neceg oduzmes nesto,to se treba "namiriti" na drugoj strani,pa ja g.Stanivukovica pitam kako je to osmislio? Pitam g. Stanivukovica zasto se ne odrekne PDP-a i sljama u liku Borenovica,Ivanica,Bundala,raznih Brckala i ostalih nikogovica koji godinama zive na narodnoj grbaci.? Pitam g. Stanivukovica zasto cirkuza sa veknom hljeba ispred skupstine,praveci parodiju u vezi "bijelog hljeba",a njegova cetiri stranacka druga podnesose zahtjev za isplatu istog samo par dana poslije njegovog cirkuzanja.? Pitam g. Stanivukovica o kojim principima i moralnosti prica na Federalnoj televiziji 08.11.2018 kad i sam obeca da nece u NSRS dok se ne promjene neke stvari.? Niti su se stvari promijenile a umjesto odgovora na ova moja pitanja,g. Stanivukovic me je blokirao na svim drustvenim mrezama na kojima je bilo moguce postaviti mu ova pitanja...

Name

hm

01.12.2018 16:46

Nije on placen za to, imate kadar koji desetine milona zdere, pa neka vam daju uspjesan plan i program. Svaka ozbiljna stranka ili koalicija ima svoje planove i programe, sto bi neko nekome davao svoje. Oni na vlasti su duzni da primjene svoje, a da li su dobri, ocito nisu jel nazadujemo,pa trazite od onih koji nisu na vlasti.

Name

RE VLASTA,

01.12.2018 16:52

Za sva vaša pitanja imate nadležno ministarstvo. Ovom momku je 25 godina. Vaš Ministar poljoprivrede je s toliko iskustva, da se možda ne sjeća kada se zaposlio, rodio vjerovatno u Kraljevini SHS, pitajte njega, glasate njih. Ovaj čestiti momak je iskren, pošten i revolucionaran, ostao je sa malim brojem obrazovanih u Republici Srpskoj i želi nešto promijeniti. Otjerali ste desetine hiljada najobrazovanijih i stručnih mladih da izgrađuju druge države i sad vam smeta DRAŠKO. Angažovali policiju, medije, tužilaštvo, ove džukce što pogrdno pišu. Svi na Draška! Vlast drže matori, senilni, "stari Fočo, od stotinu ljeta", maratonci koji bi da u posljednjem krugu "klepe" što je ostalo. Umjesto da puste mlade ljude da rade i sebi državu grade. Pišite, vi i takvi, dobićete podsticaje, oni su izmišljeni da se isplaćuju tajkuni i poltroni, a ne seljaci. Draško je najveća nada i snaga iako ga napadaju. Sve mu prolazi... "Psi laju na karavane, a karavani prolaze"...

Name

xy

01.12.2018 16:56

Bravo Draško! Samo nastavi tako. Smetaš papcima, poltronima, ulizicama, ubicama i zločincima. Njima smeta sve što je pozitivno. To su poremećeni umovi. Njima ne smeta što se mladi masovno iseljavaju, njima ne smeta što ubice i zločinci mirno šetaju po RS, njima ne smeta uništeno zdravstvo, devastirano školstvo, propale banke, pokradeni izbori, netanak 35 t papira za glasačke listiće iz skladišta CIKa, namješteni tenderi, itd. Sav pošten narod je uz Draška. Neljudi vama je zadatak da blatite ljude poput ovog uzornog momka. Kamo sreće da ima još ovako hrabrih poput Draška. Srećno i blagosloveno Drašku!

Name

Vlasta

01.12.2018 17:26

Pa cime ovaj cirkuzant misli dobiti izbore? Praveci se klovn,komadajuci zalosni asfalt i prateci kako je ko iscrtao linije na putevima? Gledajuci koliko je ko probio rokove gradnje? Pljujuci na ove vladajuce kriminalce,koji su toliko zalosni i crni da svaki slijepac vidi njihove mane? E pa kako je opozicija imala programe i rijesenja pokazali su izbori. A svi vi koji branite ovog cirkuzanta...vrijeme ce pokazati njegov ucinak u borbi za boljitak. Zivi bili pa vidjeli...

Name

za vlasta

01.12.2018 17:45

Izmedju ostalog i to treba prikazati, i takve asfalte i memljive ucionice gdje nam dijeci mladost trune i toalet u klinickom centru djelo Skrbica. itd. itd..... To je ujjdno i tvoje sauceaniatvo, bruko ljudska.

Name

za Vlastu

01.12.2018 17:58

Mozda ims pravo Trebao je spomenuti i Gorana Savica da je oslobodjen optuznice za genocid, da oslobodio ga je isti taj sud koji je i Orica oslobodio.

Name

perspektiva=0

01.12.2018 18:37

Ja vidim uskoro potop ljudi, voda nam je vec do koljena! Nece nama trebati nikakav ministar, ovaj ili onaj, a pod vodom ce da uspijevaju gospodjo Vlasta samo vodeni krastavci!

Name

reVLASTA

01.12.2018 18:40

niko od vlasti se nije potrudio da pojača optužnicu pa me čudi šta ti očekuješ od Draška kome pripisaše pokušaj atentata (kamenom temeljcem) na MILOKRADA?

Name

Srbin

01.12.2018 19:14

Samo napred buraz, jedino tako mozemo naprijed.. svi oni kuji samo sanjaju nisu nista...ti si vec za nas LEGENDA

Name

re re vlasta

01.12.2018 19:28

Mali klosar krenuo sa kamenjem u dzepu prema sticenoj osobi , trebao je tako nesto uraditi u blizini Putina , Trampa ili Makrona da skinu ko zeca a ovdje se cudis sto ce biti podignuta (mozda) krivicna prijava .

Name

RE, sjedi 1!

01.12.2018 21:06

Cuj ovog RE, kao nekoga uci pravopisu a i sam je nepismen. Dragi RE, prije znakova interpunkcije nikada ne ide razmak. Inace, Drasko je mladic za primjer. Sve najljepse, Draskooo.

Name

Sa strane

01.12.2018 12:54

U školama nema mesta za političku agitaciju. Za svoj izbor meštanima si se mogao zahvaliti na nekom drugom mestu. Pred decom, kao paravanom, to je patetično.

ODGOVORITE
Name

Igor

01.12.2018 13:15

O cemu pricas ? Mile rekao da je dzabe ici u skolu ako nisi u SNSD . Roditelji to prenose na djecu , mora im se vakcina protiv ovog zla dati u obdanistu u skoli je vec kasno.

Name

Srpski Rambo

01.12.2018 13:17

A kada djeca imaju naredbu da pohode crkveno-politicke predizborne skupove osvećenja temelja, to je kao uredu?

Name

Re Sa Strane

01.12.2018 15:10

pa na svakom skupu SNSD djeca se isturaju u prvi red. Cekaju satima na suncu da Biserka dodje i otvori seosku most ili 200 metara puta.

Name

BOKI

01.12.2018 15:32

Sekto iz Snsd zasto krijete ubice Davida Dragicevica? Pravda za Davida!✊✊✊

Name

Sa strane

01.12.2018 16:41

To što su SNSD-eovci govna, što zloupotrebljavaju sve pa i decu, ne znači da i ostali treba isto da rade. Ako rade iste stvari, u čemu je onda razlika?

Name

Otpor

01.12.2018 12:58

Stop SNSD teroru

ODGOVORITE
Name

Re

01.12.2018 13:36

Pogledajte kakvi budaletina IMA halo selo GA tuzi obicna ljudi koji su pametniji öd ovog koristi djecu po skolama

Name

Re

01.12.2018 13:44

Joj sto treba udarat Tito gdje si

Name

SNSD+DNS+Paja Patak

01.12.2018 14:09

Papcine svih zemalja ujedinimo se!

Name

re re

01.12.2018 15:15

Šta selo zna o tužbi. Zna se ko stoji iza svega. Na sve načine se pokušava da se ovaj dečko zaustavi. Draško, samo naprijed!

Name

Seva

01.12.2018 13:00

Cime se vlast bavi samo da skrene pricu od propasti njihove politike pljacke i kriminala.

ODGOVORITE
Name

Re

01.12.2018 13:48

Mali na jebo si zloupotreba djece moze SE i zstvorom kaznit sve BiH ja to kaznio i roditelje sto do vode djecu na trg i to je zloupotreba djece jasno djete otac GA natjera da IDE a nezna ni kud ni zato ide

Name

re re

01.12.2018 15:16

A bi li kaznio ove što nam sve oteše. Još malo ni vazduha nećemo imati.

Name

PRAVDA

01.12.2018 13:00

NAS MAFIJASKI VRH DRZAVE SE CUDI I KRITIKUJE PRESUDU NASERU ORICU.. A STA ONI RADE? KAKO SE ONI ODNOSE PREMA NEJAVIMA

ODGOVORITE
Name

realno

01.12.2018 13:27

Vlast je sauceanik u svoj prici oko pravosudja, samim time i odnosu pravosudja prema srpskim zrtvama.

Name

Banjaluka

01.12.2018 13:00

Uaaaa, mile seljacino...

ODGOVORITE
Name

Za b luku

01.12.2018 16:16

Zivija mileeee, zeljka

Name

@Роки

01.12.2018 13:02

За тебе сам гласао, само напријед , мафија се мора победити. И што прије изборни закон и скенирани листићи. Да су избори били поштени већ би била Пета година како је мафија по затворима. Не дозволите више.

ODGOVORITE
Name

campo

01.12.2018 15:26

Tvoj mozak je za skeniranje.

Name

Za Rokija

01.12.2018 16:03

Bravo Roki za komentar.Poruka Drasku :Ziv i zdrav bio svojim roditeljima i nama koji smo ti dali glas.Neka te Bog cuva na tvom putu,za bolje sutra.

Name

@Роки

01.12.2018 13:07

Школовани ,културни,паметни ,поштени и на све то млади и лјепи политичари да нас воде напријед а не ови некултурни,простаци,бахати, стари,ружни и на све то лопови. Нисам се за овакву власт борио 4 године.

ODGOVORITE
Name

Balboa

01.12.2018 13:49

A ko je školovan, mladić sa brda nije baš neke velike škole završio , samo srednju školu ?!

Name

V

01.12.2018 14:04

Pa kako si se borio tako ti i jeste nisi se ti borio za drzavu vec za lopove koi su te iskoristili nazalost nisi sam ima nas mnogo a ovaj mali drasko neznam sta bi rekao za njega on pokusava nesto da napravi al on nema ni iskustva a ni programa naj mi se vise cini da glumi Pernera al nazalos Perner je mnogo pametniji od Draska

Name

Sa strane

01.12.2018 14:10

Sa 25 godina biti student ekonomije i nije baš neki uspeh.

Name

re V

02.12.2018 09:14

Kako mozes reci da Drasko nema program? Oni u PDP-u imaju cak politicku akademiju.

Name

re sa strane

02.12.2018 10:33

Bar nije kupio diplomu.

Name

Banjaluka

01.12.2018 13:08

mile seljacino pusti djecu da budu djeca ili ces na robiji morati svaki dan da gledas balet i slusas Nice-a, dozivotno....

ODGOVORITE
Name

Marijaš

01.12.2018 15:01

Ovaj V napisa "naj mije". E,vidite da dvojica nepismenih lako pobijede i jednog akademika. A nepismenih je sijaset. Ali šta da se radi. Ljudi imaju pravo glasa,a uz to naučili koristiti društvene mreže. Pridobiti ih jedino sendvičima i pod šatorima.

Name

analfabeta

01.12.2018 15:28

Drug SIJASET, pozdravi učitelja Šabana.

Name

Bravo

01.12.2018 13:09

Stanivukoviću samo naprijed, što su god gadniji prema tebi budi još bolji i hrani se pozitivnom energijom.

ODGOVORITE
Name

Re

01.12.2018 13:53

Kako vas nije sramota podrzavate monstruma tako je isti radio i davor dragicevic iskoristavo sopstvenog sina i sta sad

Name

V

01.12.2018 14:06

Hahaha bravo Kleopatra

Name

V

01.12.2018 14:10

Re ti si stvarno bolestan kani se covjeka naj vjerovatnije nisi roditelj i nemas taj osjecaj mozda ces nekad shvatiti mozda ako budes roditelj !!!

Name

Omladinac_BiH

01.12.2018 14:19

Zasto MUP daje lazne izjave o Dragicevic-u i zasto nije demantovao lazni press 26.03.18?

Name

za re

01.12.2018 14:31

Samo da nam ozdravis!?

Name

hm

01.12.2018 14:38

Re je u bedu, opasno ga nesto nosa.

Name

za re

01.12.2018 18:34

Ako je on monstrum, kako se zove onda ambijent u kojem narod živi?

Name

kmer

01.12.2018 19:58

đe mu je Šukalo, odavno ih nema zajedno - lud sam za njima...od kako nam Zmaj od Šipova ode iz medija...

Name

za re

02.12.2018 14:04

Ima i privatnih ordinacija u kojima rade psihijatri,da ne zakasnis ako budeš čekao da ideš preko zdravstvenog osiguranja

Name

Aco

01.12.2018 13:11

Samo napred Draško!

ODGOVORITE
Name

Re

01.12.2018 13:50

Napredka u novoizgradjeni zatvor negine ti robija takve treba tuc svaki dan

Name

@Роки

01.12.2018 15:27

Ре је један од привилегованих ,сировина Милорада за тотално уништење Српског народа. Сељачине су они који не знају за бољи живот ,за такве је Додо идеалан.

Name

hm

01.12.2018 18:05

E jadan covjek.

Name

Ss

01.12.2018 13:20

Samo vi retardirani narode podnosi prijavu protiv ovoga poštenoga momka a Banjalučki vodovod ide na prodaju...pozz

ODGOVORITE
Name

Flfof

01.12.2018 13:21

Sta imaju skupljati tvoja vrata vanjska kostaju trideset hiljada maraka a tesko ti dati za klupe i igralista

ODGOVORITE
Name

6

01.12.2018 13:37

Pitaj špirica,škrbica,Dodika..i ostale kolko nihova vrata kostaju..a ne prave nikakve manifestacije samo gule sirotinju..bjednice pokvatmreni..Drasko je čovjek za primjer crkni botu ..BL ga voli docice on kad tad do izrazaja kada ove korupirani prodju..

Name

Grga

01.12.2018 13:40

Glumac lopuza pedofil. Ffffffuj.

ODGOVORITE
Name

V

01.12.2018 14:13

Hahaha Grga ljubomora te uhvatila izgleda da ti se neda u zenama

Name

Brdjanin

01.12.2018 18:26

On ko pubertetlija

Name

Istina

01.12.2018 13:45

Istina je da je SNSD sada najaca stranka koja sve kontrolise a Dodik je postao ubedljivo najaci politicar u RS tako da je pametnom dosta. Ovo je slika mentalnog stanja vecine gradjana RS i jedina opcija koju ostali imaju jeste da se sele u Njemacku. Vratiti se iduci put kad Svabe dodju sa tenkovima ali ovaj put pomoci njima da zgaze zaostalu stoku na brdovitom balkanu!!!

ODGOVORITE
Name

dijaspora

01.12.2018 14:22

Tenk je njima puno. Ako budu imali za hrane bice dobro.

Name

Banjalučanin veteran

01.12.2018 13:46

AH, ŠTA BI OD ONE URBANE BANJALUKE ?

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

01.12.2018 14:25

Banja Luka urbana, ma dajte molim vas

Name

Bl

01.12.2018 14:06

Podrška Stanivukoviću.

ODGOVORITE
Name

Dok Holidej

01.12.2018 14:47

Čitajući ove komentare sve mi je jasnije gdje se nalazimo i dobro smo mi i prošli. Sad je problem opet za neke lingviste pravopis i ova manifestacija ,a nije problem kabinet namještaj iz turske itd. problem je što mile drži zastavu za koju se nije borio u ćošku na hodniku bez ikakve kontrole tako da može svako pljuvati po njoj e to je problem.

Name

MGRAD

01.12.2018 14:21

Drasko je toliko dosadan i naporan da je presao sve moguce granice, gazio bih preko mrtvih samo za trunku vlasti.FUJ.

ODGOVORITE
Name

hm

01.12.2018 14:50

Mrkonjic vam je zgazen grad, sada ga drugi perfidnije gaze?! Nema krivaca. A ti se dicis!? Sta reci?!

Name

ПА

01.12.2018 15:29

Ја сам на бироу рада још од рата.Помало раним свиње и љепо ми је.

Name

!!!

01.12.2018 16:47

MGRAD-e! "Hm" je apsolutno u pravu, naravno ako si ga razumio? Ako ti je Drasko toliko dosadan zasto pratis njegov rad? Ko te tjera na to? Mozda sendvici postaju skuplji? Procitaj barem jos 3 puta sta si napisao, jer si se upravo izjasnio da bi ti MGRAD-e gazio po mrtvima samo za trunku vlasti. Ostavi se Draska i tastature, moze ti to jos kakav belaj da donese. Bolje se interesuj da li ce i kad vlasti RS da tuze one koji 1995 pobise vise od 200 Mrkonjicana i napravise ogromnu visemilionsku stetu Mrkonjic gradu u kojem je gle ironije 25. 11. 1943 rodjena Avnojevska BiH??? Ideje i prijedloge ti dadoh, a tebi nek' je bogom prosto.

Name

Па

01.12.2018 14:25

Зар није он задужен само за урбани дио БЛ?

ODGOVORITE
Name

banja luka

01.12.2018 14:30

Hahahaha ovaj mali me uvijek nasmije do suza. Zelja za bitnoscu i znanje mu nisu bas u proporcijama.

ODGOVORITE
Name

realno

01.12.2018 15:25

Zelja za bitnoscu i znanje ovih na vlasti, nw da nisu u proporcijama, nego su dvije galaksije. Zato i jesmo u ovakvoj situaciji. Drasko je mlad, inteligentan, human,jednom rijecju dobar kao covjwk.

Name

Radovan

01.12.2018 14:40

Bravo pametna glavo i dobri covjece. Ja bi moje dijete povjerio uvjek njemu a vi koji mislite obrnuto poklonite Lukacu.

ODGOVORITE
Name

V

01.12.2018 14:54

Hahahaha naj bolji kometar danas bravoo

Name

k

01.12.2018 17:07

Tacno

Name

Браво Драшко

01.12.2018 15:15

Нису то родитељи смислили. Зло не оре и не копа него у главама "људским" смутњу прави. Сад им смета Драшко, смета им све што је напредно. Господе Боже.

ODGOVORITE
Name

bivša Sarajka

01.12.2018 15:17

Dečko, imaš punu podršku moje porodice.

ODGOVORITE
Name

Yu

01.12.2018 18:28

A tebe?

Name

Stevo

01.12.2018 16:23

Sram nas stari bilo Djete normalno nek je ziv i zdrav kamo srece da ima jos ovakvi.Da ga bog cuva i blagi majci koja ga je ovakog rodila.Neposustaj sine Drasko samo naprijed izbori su pokazali koliko te narod voli i cjeni Neokreci se na gluposti samo naprijed.

ODGOVORITE
Name

iskreno

01.12.2018 17:14

Jedino sto covjek moze pozeliti drugima, kao sto zeli i samom sebi je "da su nam dijeca kao Drasko"! Ziv i zdrav nam bio mladi covjece!

Name

Brdjanin

01.12.2018 18:28

Nedo bog da su ko on.

Name

E moje dijete

01.12.2018 16:47

Lako ti je baskariti se kad ti se tata namlatio para pa ne znas sta ces od sebe. Ti si obicna balavurdija.

ODGOVORITE
Name

!?

01.12.2018 17:25

Ko se namlatio i jos uvijek mlati po nama dobro znamo. Steci nesto na postwn nacin, legalnim putem i boriti se za svoj narod a nemati interes od toga, nego naprotiv vise stetu je cisti patriotski cin iz duse i srca,prema svome gradu, prema svojim sugradjanima.

Name

re

01.12.2018 17:32

Tajo se namlatio para i to je najvaznije fujjj

Name

V

01.12.2018 18:20

Pa zasto se mnoge taje nisu namlatile para kad je tako jednostavno. A bas smo neki posten narod da ne povjerujes !!!

Name

V

01.12.2018 19:17

Nije jednostavno u tome i jeste stvar

Name

BOBA

01.12.2018 17:40

DRAŠKO SAMO SE BAVI STVARNIM PROBLEMIMA .BIĆEŠ JAČI U SVAKOM POGLEDU. NE NASJEDAJ NA LAŽNE POLITIČARE KOJI SVAKIM DANOM SKREĆU TEME SA STVARNOG ŽIVOTA .TVOJ POSAO RAZUMIJU TVOJI GLASAČI TO TI JE DOVOLJNO.RADIŠ SVOJ POSAO ISKRENO I OD SRCA .SRETNO.

ODGOVORITE
Name

re

01.12.2018 20:28

bobo, bravo, sve je tako, nisam iz Banjaluke a glasao sam za ovog momka, svaka čast, opet ću ga podržati ako doživim da glasam?????. samo mladost, hrabrost i poštenje pa će biti sve bolje!!!

Name

Bolesnici

01.12.2018 17:52

Ne mogu da vjerujem koliko bolesnika ima u narodu! Pa gadovi jedni gdje se toliki izrodiste? Ništa vam sveto i dobro nije jer ste zli, dupelisci, korumpirani, primitivni i ispranog mozga!

ODGOVORITE
Name

bolesna ambicija

01.12.2018 17:55

Taticin Draskic 'ladno placa botove da ga brane preko komentara. Svi na isti sablon. P.S. Moj utisak da bi doticni gazio i preko leseva za saku vlasti, a kamo li iskoristio tamo neku nejac za samopromociju.

ODGOVORITE
Name

V

01.12.2018 18:22

Lijepo ti stoi ima!!

Name

re

01.12.2018 18:28

Ti si izgleda zamijenio teze. Ko plaća svi smo vidjeli i čuli.

Name

Drasko nas

01.12.2018 17:55

Bravo Draško, i samo bravo! Oni tebi zlom, a ti njima dobrom. Samo im tako pokazi, valjda ce im nesto uci u te prazne, zatrovane glavurde!

ODGOVORITE
Name

Drazo

01.12.2018 20:48

hhaha haha

Name

zalosno

02.12.2018 14:16

Vidjeli smo ko plaća 30.50.100 km,u protivnom....

Name

Brdjanin

01.12.2018 18:20

"Grad raspiše tender za sanaciju pasarele, on plati tu informaciju, ode na pasarelu i snimi ,,pogledajte u kakvom nam je stanju pasarela, naša djeca ovuda ne mogu ići u školu", pasarela se po planu sanira, on izađe i kiti se ,,gradskim perjem". Grad raspiše tender za sanaciju lifta za invalide, on plati informaciju i ode snimiti ,,naši invalidi ne mogu u bioskop, ne radi im lift", lift se po planu sanira, on opet snima i kiti se ,,gradskim perjem"; i tako desetine puta! Obični lažov i manipulator koji se predstavlja kao borac za djecu, invalide i ,,sve naše građane"",napisao je Antonić na svom profilu na Fejsbuku

ODGOVORITE
Name

re

01.12.2018 20:31

bezobrazni bote, ti si se davno legitimisao, ili si plaćen da ovdje pišeš ili si totalna budala????

Name

orao

01.12.2018 18:24

Upotrebiti djecu u svoje sopstvene politcke svrhe je u svakoj zemlji strogo zabranjeno i kaznjivo. A onaj ko je ovo dozvolio nije dostojan da bude prosvjetni radnik i to je zloupotreba.

ODGOVORITE
Name

re

01.12.2018 20:34

pa što to nisi rekao biserki, kada su se djeca posmrzavala i to uoči izbora, čekajući nju, valjda si to vidio, pravdala se kao i ona nekad mora da čeka, bezobrazno je to od tebe bote????

Name

Brdjanin

01.12.2018 18:32

Treba tebe drasko vratiti tamo gdje si bio devet mjeseci i prepraviti.

ODGOVORITE
Name

V

01.12.2018 19:19

E tacno si pravi BRDJANIN ako neznas sta da napises ne lupetaj te seoske otrcane fazone glupo je ako vec koristis jos te seoske fazone zapjevaj onu cuvam ovce bolje je!!!

Name

re Brdjanin

02.12.2018 05:45

Na žalost takvih je najviše sa otrcanim seoskim frazama prvi samozvani vladar Milorad Dodik.

Name

bejha je propao projekat

01.12.2018 18:51

cirkusant

ODGOVORITE
Name

Rwks

01.12.2018 18:59

mali odvratni politicar

ODGOVORITE
Name

re

01.12.2018 20:36

nama koji smo mu dali glas je uzor!!!!!

Name

Zoran

01.12.2018 19:18

Primitivna, sibicarska kampanja protiv normalnog mladog covjeka

ODGOVORITE
Name

re

01.12.2018 20:39

Bravo gospodine Zorane, samo bezobrazni ljudi mogu da napaduju ovog mladog i hrabrog čovjeka!!!!, poltroni samo laju iza zaklona vlastodržaca, koji su nas već duboko zaglibili???

Name

Goga

01.12.2018 19:36

Ja dosadna dijeteta majko mila , pa zar da se on bavi politikom pa zar je ovo politika on treba da se prijavi u neki rijaliti i to pod hitno.

ODGOVORITE
Name

PDP BIJELJINA

01.12.2018 19:38

moras ponoviti zakletvu u skupstini RS a ne da pises SMS poruku

ODGOVORITE
Name

Dario

01.12.2018 19:46

U RS VECINA NARODA CAST IZUZECIMA JE STOKA,A TO GOVORI I OVA KONSTRUKCIJA PROTIV CESTITOG DRASKA JEDINE NADE DA CE NEKAD BITI BOLJE.

ODGOVORITE
Name

Anabela

01.12.2018 20:37

Ja stvarno ne razumijem pojedine roditelje. Hoce lijecenje a glasaju za propast. Hoce igralista a glasaju za propast. Oce sve da se podredi djeci a podrzavaju vlast i nekaznjena ubistva. Hoce besplatne knjige a tesko otici potpisati, pa dokle hocete da vise iko ista radi za vaa. Mrdnite guzice vise da bude bolje i prestanite razapinjati dobre ljude

ODGOVORITE
Name

re

02.12.2018 09:24

Sta ce nam igralista,kada se nema ko da igra na njima?U Doboju je napravljeno igraliste iza srednje skole pred izbore.Do danas nisam vidio da se neko tamo igra.Ozbiljno ovo kazem.Doslovno nikoga.

Name

Banja Luka

01.12.2018 21:09

Draškovića je momak kojeg podržava i voli omladina bez uslovno. Draškovića je probudio omladinu na jedan pošten i i iskren način. Draškovića je dijete iz imućne i bogate porodice ali ga voli omladina iz svih slojeva ali poštena djeca. I ne smeta im sto je bogat a kad se spomenu djeca od tajkuna i naših bahatih političara zgadi im se život. A omladina jedne zemlje je naj vece bogatstvo. Zato vi stari i zatucani narode nemojte komentarisati. Draškovića je pojava koju vi ne razumijete. Napravite anketu sa djecom i ovom malo starijom djecom pa će te vidjeti. Zato Draškovića samo naprijed da se riješimo ovog starog gvozdja

ODGOVORITE
Name

Romeo

02.12.2018 17:21

Drasko lupa gluposti

ODGOVORITE
Name

Nada

02.12.2018 22:39

Draško je sa svojim dosadašnjim aktivnostima pokazao da je jedan normalan mlad čovek ima i nekih greškica a no ko ih nema. I obavezno koja klupa npr. Njegoševom i Majevičkom da kada šetamo malo, mi što smo u godinama, odmorimo. Za sve dosada što si uradio a sigurna sam da ćeš još dosta dobra za sve ljude uraditi, Draško hvala ti.

Name

pero

03.12.2018 01:20

Drasko naravno da je plemenita akcija puna podrska za ono sto radis.Ipak kad vidim tebe ima ova drzava buducnost. A oni su zloupotrebili svugdje djecu sportisti su morali ici na predizborne skupove o tome nepricaju gamad jedna

ODGOVORITE
Name

Aaa

03.12.2018 06:38

Ne znam dal' ovo sve spada u tragediju ili u komediju, ali ovaj narod ubija sve što je dobro, sam narod ubija

ODGOVORITE