Траже притвор за Милоша Обрадова

Кантонално тужилаштво Кантона Сарајево предложило је Кантоналном суду у Сарајеву одређивање једномјесечног притвора осумњиченом Милошу Обрадову који се доводи у вези са убиством двојице сарајевских полицајаца концем октобра.

Босна и Херцеговина 01.12.2018 | 12:46
Траже притвор за Милоша Обрадова
Како је потврђено из Тужилаштва, притвор је предложен због опасности да би осумњичени боравком на слободи могао ометати истрагу утјецајем на свједоке, прикривати доказе, потом, због опасности од понављања кривичног дјела и због опасности да би боравком на слободи осумњиченог могло доћи до узнемирења јавности.

Подсјећамо, полицајци Адис Шеховић и Давор Вујиновић су убијени у сарајевском насељу Алипашино Поље. На њих су пуцале особе које су покушавале отуђити Волксwаген Голф ВИ хрватских регистарских ознака. Шеховић је преминуо на мјесту догађаја, док је Вујиновић преминуо на Клиничком центру Универзитета у Сарајеву након напора љекара да га спасе.

Обрадова су на Палама ухапсили припадници СИПА-е.

(Н1)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Деба

01.12.2018 13:21

Па који је ово до сад по реду сто је притворен и осумњицен? Они затварају ко овце па ваљда убоду једном! Ццццццц и цорава набоде зрно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

01.12.2018 14:47

Сто је полиција Републике Српске дозволила полицији федерације да раде на Палма у цивилу?А Лукац се куне ДА НИЈЕДНА ПОЛИЦИЈА НЕ МОЗЕ ДЈЕЛОВАТИ НА ПОРУЦИЈУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бј

01.12.2018 16:10

Па ја мислим да је полиција РС ухапсила и предала осумњиценог ил је Сипа урадила дирекрно. А ако полиција РС или Федерална преде ентитетску границу у одреденим ситуацијама, мислим да није спорно. Вјероватно постоје одредени договори за одредене ситуације. Ту су двије ентитетске полиције у склопу једне дрзаве.

Name

Лаж

01.12.2018 16:19

Исто оно што је МУП РС радио у Сарајеву кад су претресали просторије Клиxа. Или је то, по твом, било нешто “сасвим друго”?