Тотенхем од Реала тражи 250 милиона за Ериксена!

Репрезентативац Данске Кристијан Ериксен постигао је гол одлуке у мечу Лиге шампиона са Интером (1:0). Сваким новим голом његова цена на тржишту расте.  Данац мења Модрића у Реалу? "Марка" пише да би трансфер сјајног извођача прекида могао да износи невероватних 250 милиона евра.

Фудбал 01.12.2018 | 16:00
Тотенхем од Реала тражи 250 милиона за Ериксена!
Није тајна да је за њега одавно заинтересован бранилац пехара Лиге шампиона, Реал Мадрид. Шпански клуб је неколико пута покушавао да га доведе, али без успеха.

Било је недавно говора како ће Реал наредног лета кренути у нову офанзиву, али чини се да су у Тотенхему увелико спремни за тако нешто.

Како преноси "Марка", Тотенхем је зацепио велико обештећење и сада тражи 250 милиона евра за растанак са сјајним плејмејкером.

У Реалу су свесни да им је потребна замена за 33-годишњег Луку Модрића који у поседњих неколико месеци не игра у најбољој форми, а Ериксон је играч који испуњава све потребне критеријуме.

Њему уговор са Тотенхемом истиче у јуну 2020. Од како је 2013. из Ајакса прешао у Тотенхем одиграо је 240 утакмица и постигао 58 голова, а за репрезентацију Данске забалежио је 83 наступа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар