Totenhem od Reala traži 250 miliona za Eriksena!

Reprezentativac Danske Kristijan Eriksen postigao je gol odluke u meču Lige šampiona sa Interom (1:0). Svakim novim golom njegova cena na tržištu raste.  Danac menja Modrića u Realu? "Marka" piše da bi transfer sjajnog izvođača prekida mogao da iznosi neverovatnih 250 miliona evra.

Fudbal 01.12.2018 | 16:00
Totenhem od Reala traži 250 miliona za Eriksena!
Nije tajna da je za njega odavno zainteresovan branilac pehara Lige šampiona, Real Madrid. Španski klub je nekoliko puta pokušavao da ga dovede, ali bez uspeha.

Bilo je nedavno govora kako će Real narednog leta krenuti u novu ofanzivu, ali čini se da su u Totenhemu uveliko spremni za tako nešto.

Kako prenosi "Marka", Totenhem je zacepio veliko obeštećenje i sada traži 250 miliona evra za rastanak sa sjajnim plejmejkerom.

U Realu su svesni da im je potrebna zamena za 33-godišnjeg Luku Modrića koji u posednjih nekoliko meseci ne igra u najboljoj formi, a Erikson je igrač koji ispunjava sve potrebne kriterijume.

Njemu ugovor sa Totenhemom ističe u junu 2020. Od kako je 2013. iz Ajaksa prešao u Totenhem odigrao je 240 utakmica i postigao 58 golova, a za reprezentaciju Danske zabaležio je 83 nastupa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar