Хамшик: Одрадили смо посао!

Сада нас чека спектакл на "Енфилду"! Марек Хамшик, капитен екипе Наполија, рекао је да је његов тим одрадио добар посао против Црвене звезде.

Фудбал 29.11.2018 | 10:00
Хамшик: Одрадили смо посао!
Фудбалери Црвене звезде остали су без шанси да прођу групу јер су у петом колу Лиге шампиона поражени на гостовању Наполију – 3:1 (2:0).

"Црвено-бели" нису успели да понове партије из претходног дела такмичења када су ремизирали са Наполитанцима и савладали Ливерпул, па су изгубили шансе да се нађу у осмини финала елитног такмичења.

"У сјајној смо груи и морамо да играмо до краја. Ливерпул је тежак противник, али смо показали да можемо да их победимо и биће спектакуларна утакмица на ‘Енфилду’. У 90. минуту су људи почели да славе на трибинама и помислили смо да је позитиван резултат, али то није случај. Урадили смо наш посао, сада морамо опет у Ливерпулу", рекао је Хамшик.

Словак је донео предност Наполитанцима у 11. минуту, када се најбоље снашао на другој стативи после корнера.

"Гол који сам постигао је шлаг на торти. Променио сам позицију у тиму, имам више дефанзивних обавеза и због тога постижем мање голова. Радим оно што тренер тражи, али је увек задовољство постићи гол".

У другој утакмици ове групе ПСЖ је са 2:1 савладао Ливерпул и додатно "закувао" ситуацију на табели. Наполи сада има девет бодова, један више од "Светаца", док је тим Јиргена Клопа трећепласирани са шест.

"Разочарани смо што смо два пута ремизирали са Пари Сен Жерменом, али нико од није очекивао да ћемо после пет утакмица бити на врху ове групе. Све зависи од тога како гледате на ствари", закључио је Хамшик.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар