Hamšik: Odradili smo posao!

Sada nas čeka spektakl na "Enfildu"! Marek Hamšik, kapiten ekipe Napolija, rekao je da je njegov tim odradio dobar posao protiv Crvene zvezde.

Fudbal 29.11.2018 | 10:00
Hamšik: Odradili smo posao!
Fudbaleri Crvene zvezde ostali su bez šansi da prođu grupu jer su u petom kolu Lige šampiona poraženi na gostovanju Napoliju – 3:1 (2:0).

"Crveno-beli" nisu uspeli da ponove partije iz prethodnog dela takmičenja kada su remizirali sa Napolitancima i savladali Liverpul, pa su izgubili šanse da se nađu u osmini finala elitnog takmičenja.

"U sjajnoj smo grui i moramo da igramo do kraja. Liverpul je težak protivnik, ali smo pokazali da možemo da ih pobedimo i biće spektakularna utakmica na ‘Enfildu’. U 90. minutu su ljudi počeli da slave na tribinama i pomislili smo da je pozitivan rezultat, ali to nije slučaj. Uradili smo naš posao, sada moramo opet u Liverpulu", rekao je Hamšik.

Slovak je doneo prednost Napolitancima u 11. minutu, kada se najbolje snašao na drugoj stativi posle kornera.

"Gol koji sam postigao je šlag na torti. Promenio sam poziciju u timu, imam više defanzivnih obaveza i zbog toga postižem manje golova. Radim ono što trener traži, ali je uvek zadovoljstvo postići gol".

U drugoj utakmici ove grupe PSŽ je sa 2:1 savladao Liverpul i dodatno "zakuvao" situaciju na tabeli. Napoli sada ima devet bodova, jedan više od "Svetaca", dok je tim Jirgena Klopa trećeplasirani sa šest.

"Razočarani smo što smo dva puta remizirali sa Pari Sen Žermenom, ali niko od nije očekivao da ćemo posle pet utakmica biti na vrhu ove grupe. Sve zavisi od toga kako gledate na stvari", zaključio je Hamšik.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar