Милојевић поносан: Јовељић израстао у великог играча!

Јованчић и Павков желели да играју од почетка! „То ми даје велику дозу среће и радости, јер сам у прилици да тренирам овакве момке“, каже стратег српског шампиона. Милојевић: Имамо пролаз даље, биће борба с ПСЖ-ом! Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, задовољан је како се његов тим показао против Наполија, упркос поразу од 3:1.  

Фудбал 29.11.2018 | 09:30
Милојевић поносан: Јовељић израстао у великог играча!
„Имали смо кадровских проблема уочи утакмице, као и проблема са организацијом у првом полувремену. Сигурно да су моја очекивања била већа него што је то изгледа требало. У другом полувремену смо показало да смо добри, али играли смо против фантастичне екипе Наполија“, рекао је Милојевић.

Он је истако да су многи играчи желели на терен по сваку цену, али да није било потребе да се ризикује.

„Неки су одиграли утакмицу само с једним тренингом. Јованчић је желео да игра од почетка, Павков је исто желео да игра. Има још иутакмица важних испред нас, како у Лиги шампиона тако и у нашем првенству, зато нисам хтео да разикујем“.

Тренер Црвене звезде је посебно истакао младог Јовељића, који је дебитаво у Лиги шампиона.

„Добили смо малог Јовељића који израста у фантастичног играча. Све измене у другом полувремену су нам помогле, поправили смо утисак из првог. Имали смо шансе у којима смо могли да боље одиграмо, али Наполи је то. Одиграли смо најбоље полувреме у Лиги шампиона, поред оног с Ливерпулом“.

У последњем колу у Београд долази Пари Сен Жермен.

„Играћемо пред нашим навијачима, а зна се какав ветар у леђа они нама дају. Имамо пролаз даље, само да сви буду здрави. Тада ћу имати већи избор играча, па ћемо пробати да још једном обрадујемо наше навијаче“, закључио је Милојевић.

Није потребно напомињати какав ће спектаткл представљати утакмица са Пари Сен Жерменом 11. децембра на стадиону Рајко Митић.

"Опет играмо пред нашим навијачима, који су вечерас још једном показали колико нам њихова подршка значи. Ово је велико искуство за наше играче. Надам се да ћу имати доста играча на располагању у тој утакмици. Видело се данас како два играча тотално промене утакмицу. Заиста је фасцинантно. Јованчић је хтео да игра од почетка утакмице. То ми даје велику дозу среће и радости, јер сам у прилици да тренирам овакве момке. Такође, Павков је жело да игра од почетка, али нисам желео да ризикујем. Заиста тренирам сјајне момке", рекао је Милојевић.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар