Milojević ponosan: Joveljić izrastao u velikog igrača!

Jovančić i Pavkov želeli da igraju od početka! „To mi daje veliku dozu sreće i radosti, jer sam u prilici da treniram ovakve momke“, kaže strateg srpskog šampiona. Milojević: Imamo prolaz dalje, biće borba s PSŽ-om! Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, zadovoljan je kako se njegov tim pokazao protiv Napolija, uprkos porazu od 3:1.  

Fudbal 29.11.2018 | 09:30
Milojević ponosan: Joveljić izrastao u velikog igrača!
„Imali smo kadrovskih problema uoči utakmice, kao i problema sa organizacijom u prvom poluvremenu. Sigurno da su moja očekivanja bila veća nego što je to izgleda trebalo. U drugom poluvremenu smo pokazalo da smo dobri, ali igrali smo protiv fantastične ekipe Napolija“, rekao je Milojević.

On je istako da su mnogi igrači želeli na teren po svaku cenu, ali da nije bilo potrebe da se rizikuje.

„Neki su odigrali utakmicu samo s jednim treningom. Jovančić je želeo da igra od početka, Pavkov je isto želeo da igra. Ima još iutakmica važnih ispred nas, kako u Ligi šampiona tako i u našem prvenstvu, zato nisam hteo da razikujem“.

Trener Crvene zvezde je posebno istakao mladog Joveljića, koji je debitavo u Ligi šampiona.

„Dobili smo malog Joveljića koji izrasta u fantastičnog igrača. Sve izmene u drugom poluvremenu su nam pomogle, popravili smo utisak iz prvog. Imali smo šanse u kojima smo mogli da bolje odigramo, ali Napoli je to. Odigrali smo najbolje poluvreme u Ligi šampiona, pored onog s Liverpulom“.

U poslednjem kolu u Beograd dolazi Pari Sen Žermen.

„Igraćemo pred našim navijačima, a zna se kakav vetar u leđa oni nama daju. Imamo prolaz dalje, samo da svi budu zdravi. Tada ću imati veći izbor igrača, pa ćemo probati da još jednom obradujemo naše navijače“, zaključio je Milojević.

Nije potrebno napominjati kakav će spektatkl predstavljati utakmica sa Pari Sen Žermenom 11. decembra na stadionu Rajko Mitić.

"Opet igramo pred našim navijačima, koji su večeras još jednom pokazali koliko nam njihova podrška znači. Ovo je veliko iskustvo za naše igrače. Nadam se da ću imati dosta igrača na raspolaganju u toj utakmici. Videlo se danas kako dva igrača totalno promene utakmicu. Zaista je fascinantno. Jovančić je hteo da igra od početka utakmice. To mi daje veliku dozu sreće i radosti, jer sam u prilici da treniram ovakve momke. Takođe, Pavkov je želo da igra od početka, ali nisam želeo da rizikujem. Zaista treniram sjajne momke", rekao je Milojević.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar