Јовељић: Хвала, шефе!

Милош Дегенек жали што црвено-бели нису у првом играли као у другом полувремену.  Јовељић: Срећан због дебија, показали смо зубе најбољима на свету.  Дејан Јовељић, нападач Црвене звезде, дебитовао је у Лиги шампиона против Наполија у петом колу групе Ц.

Фудбал 29.11.2018 | 09:00
Јовељић: Хвала, шефе!
Можемо сад да тражимо длаку у јајету, али објективно је пораз у Напуљу био очекиван, а игра Црвене звезде на Сан Паолу много боља од оних које смо гледали у претходним издањима на страни. И још једна позитивна ствар, Дејан Јовељић је дочекао да са 19 година дебитује у Лиги шампиона. Није мала ствар.

“Јако сам срећан. Хвала шефу што ми је пружио могућност да играм и да се опробам на највишем нивоу“, захвалио се Јовељићев тренеру Владану Милојевићу у краткој изјави за РТС после меча.

Фудбалери Звезде остали су без шанси да прођу групу јер су у петом колу Лиге шампиона поражени на гостовању Наполију – 3:1 (2:0).

"Црвено-бели" нису успели да понове партије из претходног дела такмичења када су ремизирали са Наполитанцима и савладали Ливерпул, па су изгубили шансе да се нађу у осмини финала елитног такмичења.

"Тешка утакмица, Наполи је сјајан тим са сјајним појединцима. Показали смо зубе, као и то да можемо да играмо са најбољим тимовима. Наполи, Ливерпул и Пари Сен Жермен су фаворити за освајање титуле у Лиги шампиона", рекао је Јовељић за "РТС".

Он је добио прве минуте у елитном такмичењу и одлично их искористио.

"Што се мене тиче, веома сам срећан што сам дебитовао у Лиги шампиона. Хвала тренеру Милојевићу и стручном штабу који ми је омогућио да заиграм. На мени је да наставим да радим и да се доказујем", додао је млади центарфор.

Сличног мишљења је и Милош Дегенек, који само жали што црвено-бели нису у првом полувремену пружили парију као из других 45 минута.

“Играли смо много боље у другом полувремену. Нисмо заслужили да примимо први погодак. И много смо га рано примили, па је утакмица онда кренула у другом смеру. Могли смо да дамо барем још један гол, али нисмо искористили шансе“.

Остаје тај Пари Сен Жермен за крај?

“Припремићемо се максимално. Даћемо све да обрадујемо наше навијаче“, завршава Дегенек.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар