Joveljić: Hvala, šefe!

Miloš Degenek žali što crveno-beli nisu u prvom igrali kao u drugom poluvremenu.  Joveljić: Srećan zbog debija, pokazali smo zube najboljima na svetu.  Dejan Joveljić, napadač Crvene zvezde, debitovao je u Ligi šampiona protiv Napolija u petom kolu grupe C.

Fudbal 29.11.2018 | 09:00
Joveljić: Hvala, šefe!
Možemo sad da tražimo dlaku u jajetu, ali objektivno je poraz u Napulju bio očekivan, a igra Crvene zvezde na San Paolu mnogo bolja od onih koje smo gledali u prethodnim izdanjima na strani. I još jedna pozitivna stvar, Dejan Joveljić je dočekao da sa 19 godina debituje u Ligi šampiona. Nije mala stvar.

“Jako sam srećan. Hvala šefu što mi je pružio mogućnost da igram i da se oprobam na najvišem nivou“, zahvalio se Joveljićev treneru Vladanu Milojeviću u kratkoj izjavi za RTS posle meča.

Fudbaleri Zvezde ostali su bez šansi da prođu grupu jer su u petom kolu Lige šampiona poraženi na gostovanju Napoliju – 3:1 (2:0).

"Crveno-beli" nisu uspeli da ponove partije iz prethodnog dela takmičenja kada su remizirali sa Napolitancima i savladali Liverpul, pa su izgubili šanse da se nađu u osmini finala elitnog takmičenja.

"Teška utakmica, Napoli je sjajan tim sa sjajnim pojedincima. Pokazali smo zube, kao i to da možemo da igramo sa najboljim timovima. Napoli, Liverpul i Pari Sen Žermen su favoriti za osvajanje titule u Ligi šampiona", rekao je Joveljić za "RTS".

On je dobio prve minute u elitnom takmičenju i odlično ih iskoristio.

"Što se mene tiče, veoma sam srećan što sam debitovao u Ligi šampiona. Hvala treneru Milojeviću i stručnom štabu koji mi je omogućio da zaigram. Na meni je da nastavim da radim i da se dokazujem", dodao je mladi centarfor.

Sličnog mišljenja je i Miloš Degenek, koji samo žali što crveno-beli nisu u prvom poluvremenu pružili pariju kao iz drugih 45 minuta.

“Igrali smo mnogo bolje u drugom poluvremenu. Nismo zaslužili da primimo prvi pogodak. I mnogo smo ga rano primili, pa je utakmica onda krenula u drugom smeru. Mogli smo da damo barem još jedan gol, ali nismo iskoristili šanse“.

Ostaje taj Pari Sen Žermen za kraj?

“Pripremićemo se maksimalno. Daćemo sve da obradujemo naše navijače“, završava Degenek.

Izvor: mozzartsport/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar