Пуне руке посла за Партизан: Од Кине до Италије!

Кинези стижу у "Земунело". Јулијано и Аморусо с дресовима Партизана. . .

Фудбал 29.11.2018 | 09:45
Пуне руке посла за Партизан: Од Кине до Италије!
Генерални директор Партизана Милош Вазура и спортски директор црно-белих Ивица Илиев боравили су у уторак у Милану, где су обавили низ пословних разговора.

Илиев и Вазура срели су се и са некдашњим ведетама Серије А и италијанске репрезентације, а данас челницима Палерма Николом Аморусом и Марком Јулијаном. Аморусо је спортски директор, а Јулијано генерални менаџер сицилијанског клуба.

Наглашено је да су челници Партизана и Палерма успешно обавили пословне разговоре и да би ускоро требало да се озваничи сарадња два клупа, а није искључено ни да се у скорије време обави неки трансфер на овој релацији. Јулијано и Аморусо добили су на поклон дресове "парног ваљка" са презименима и бројевима које су носили током богатих играчких каријера.

Нешто раније у Београду Партизан је склопио вредан пословни договор са новим стратешким партнером из Кине. У питању је сарадња која подразумева организовање кампова за младе и талентоване играче из Азије.

Уговор је потписан на две плус две године и према договору таленти, пре свега из Кине, требало би од марта да долазе у "Земунелу" и усавршавају фудбалско знање. На располагање гостима ставиће се одређен капацитет спортског центра у мери која неће угрозити рад првог тима. Поред терена за тренинг, Кинези ће користити свлачионице и смештај.

Групе ће бројати од 25 до 30 младих фудбалера из азијских клубова и фудбалских академија. Уговор испред клуба из Хумске потписали су директор Партизанове школе Вања Радиновић и генерални менаџер Милош Вазура.

Овај посао требало би да "парном ваљку" обезбеди финансијску добит, а могуће је и да црно-бели ангажују најталентованије дечаке из будућих кампова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар