Pune ruke posla za Partizan: Od Kine do Italije!

Kinezi stižu u "Zemunelo". Julijano i Amoruso s dresovima Partizana. . .

Fudbal 29.11.2018 | 09:45
Pune ruke posla za Partizan: Od Kine do Italije!
Generalni direktor Partizana Miloš Vazura i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev boravili su u utorak u Milanu, gde su obavili niz poslovnih razgovora.

Iliev i Vazura sreli su se i sa nekdašnjim vedetama Serije A i italijanske reprezentacije, a danas čelnicima Palerma Nikolom Amorusom i Markom Julijanom. Amoruso je sportski direktor, a Julijano generalni menadžer sicilijanskog kluba.

Naglašeno je da su čelnici Partizana i Palerma uspešno obavili poslovne razgovore i da bi uskoro trebalo da se ozvaniči saradnja dva klupa, a nije isključeno ni da se u skorije vreme obavi neki transfer na ovoj relaciji. Julijano i Amoruso dobili su na poklon dresove "parnog valjka" sa prezimenima i brojevima koje su nosili tokom bogatih igračkih karijera.

Nešto ranije u Beogradu Partizan je sklopio vredan poslovni dogovor sa novim strateškim partnerom iz Kine. U pitanju je saradnja koja podrazumeva organizovanje kampova za mlade i talentovane igrače iz Azije.

Ugovor je potpisan na dve plus dve godine i prema dogovoru talenti, pre svega iz Kine, trebalo bi od marta da dolaze u "Zemunelu" i usavršavaju fudbalsko znanje. Na raspolaganje gostima staviće se određen kapacitet sportskog centra u meri koja neće ugroziti rad prvog tima. Pored terena za trening, Kinezi će koristiti svlačionice i smeštaj.

Grupe će brojati od 25 do 30 mladih fudbalera iz azijskih klubova i fudbalskih akademija. Ugovor ispred kluba iz Humske potpisali su direktor Partizanove škole Vanja Radinović i generalni menadžer Miloš Vazura.

Ovaj posao trebalo bi da "parnom valjku" obezbedi finansijsku dobit, a moguće je i da crno-beli angažuju najtalentovanije dečake iz budućih kampova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar