Сузана Перић на Недељи моде у Милану

Као победница у категорији "Wиннер Фор Мад Моод" на Сербија фешн вику, српска дизајнерка Сузана Перић представиће своје креације на Недељи моде у Милану, у септембру 2019. године.

Мода и љепота 28.11.2018 | 11:33
Сузана Перић на Недељи моде у Милану
Дан после завршетка ревијалног дела Сербија фешн вика организовано је свечано проглашење победника и уручење награда српске недеље моде на којој су најбољима у својој категорији уручена признања за труд, залагање, креативност и успех на овогодишњој модној смотри.

Сузана Перић представила је колекцију "Неw Вамп" у оквиру управо завршене недеље моде.

Последњу награду ове вечери Светлана Хорват доделила је популарној дизајнерки Сузани Перић у категорији Wиннер Фор Мад Моод.

Као добитница ове награде, Перићева ће имати прилику да своју колекцију прикаже на наредној Недељи моде у Милану, у оквиру платформе Мад Моод.

„Ово је значајна награда и посебно ми је драга због тога што су Милано и Берлин везани за почетке моје каријере и сада се враћам тим градовима. Ово је година јубилеја, како за мене, тако и за Сербија фешн вик, тако да се све некако подударило и веома сам срећна због тога“, рекла је прослављена српска дизајнерка.

Сузана је у новембру у Београду представила нову колекцију Неw Вамп и прославила 20 година успешне каријере. Креације су представљене и новосадској публици у оквиру управо завршене недеље моде, а у септембру 2019. године, нове моделе показаће и у италијанској престоници моде.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар